fbpx

Urbant byliv nær marka!

AMMERUDVEIEN 20-22

På Ammerud bor du med kollektivtransporten rett utenfor døra og vakker natur på alle kanter. Dette i kombinasjon med et meget godt servicetilbud, kulturaktiviteter, Grorudparken og Lillomarkas flotte rekreasjonsområder gjør Ammerudveien 20-22 til et godt sted å leve. Med hyggelige naboer bor du lenge og du vil trives godt.

I Ammerudveien 20-22, som i dag huser huser bydelsadministrasjonen Grorud og dagligvareforretning, ønsker Fredensborg Bolig å utvikle et urbant boligområde. Prosjektet vil kunne få gode bokvaliteter med mange leiligheter med gode lys- og utsiktsforhold samt tilgang til private balkonger/utearealer. Prosjektet tilrettelegger også for et torg mot Ammerudveien samt nye forbindelser mellom Lilloseterveien og Ammerudveien.

OMRÅDET

Oslo by skal være stolt av det å ha naturen såpass tett på. De færreste storbyer kan skilte med dette. Det å kunne bo i byen og ha marka som nabo er virkelig en sjelden luksus. På Ammerud er ekstra heldig, her kan du nyte den luksusen så å si rett utenfor døra.

Her er det turmuligheter for turgåere i alle varianter. Ønsker du å perse i lysløypa på vinteren? Eller ønsker du å gå en fin spasertur i lett terreng? Her er det mulighet for begge deler. Du kan gå kort eller langt, til en hytte eller til et vann. Eller du kan rett og slett ta med deg en hengekøye og dra på hengekøyetur i Lillomarka. Valgene og mulighetene er mange.

Veien er heller ikke lang fra Ammerud til nærmeste shoppingsenter. På Grorud Senter finner du både butikker, frisør, apotek, kafé, pizzeria, vinmonopol og bibliotek. Det er heller ikke langt til andre shoppingområder i Oslo. Med t-bane eller bussen er du midt i Oslos beste shoppingstrøk på et drøyt kvarter.

MELD INTERESSE

    personvern

    KONTAKT

    Magnus Aune Hvam

    DAGLIG LEDER