fbpx

B10 COMFORT

Kommer for salg.

BANKVEIEN 10

Midt i hjertet av Asker sentrum ligger Bankveien 10, også kjent som Sentrumsgården og Asker høyeste bygg. Bygget ble oppført sent på 60-tallet. Eiendommen gjennomgår nå en total transformasjon og vil etter ombygging fremstå som toppmoderne med gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter.

Bankveien 10 vil bestå som to separate bygg som kobles sammen på midten, her blir det etablert private hager samt fellesareal for leilighetene.

Leilighetene er fra effektive 1-roms på 22 m² til romslige 4-roms på 120 m². 1-roms leilighetene vender alle mot vest, noe som gir glimrende lysforhold. Sammen med skyvedører ut mot egen privat uteplass gir dette gode bokvaliteter. De største leilighetene vil være lokalisert i byggenes toppetasjer. Lavbygget (B) vil få 4 toppleiligheter med intern trapp opp til private takterrasser på 45 m². Høybygget (A) vil få 3 fantastiske toppleiligheter over 2 plan med egne private takterrasser med flott utsikt over byen.

Variasjonen av størrelser på leilighetene legger til rette for et bomiljø sammensatt av mennesker i ulike aldre og livsfaser. På gateplan skaper vi lyse og gjennomgående lokaler for næringsvirksomhet som gjør at gågatene rundt bygget blir levende samt gir en god atmosfære i bybilde.

Bankveien 10 er en viktig brikke i videreutviklingen av et helt kvartal. Prosjektet har en unik plassering i Asker sentrum. I Bankveien 10 er det svært kort vei til butikker, treningssenter, kollektiv trafikk, kulturtilbud og offentlige instanser. Asker kan også by på flotte natur og friområder med sin nærhet til marka og sjøen. Her kan man la bilen stå uten at det går på bekostning av komfort.

Vårt ønske for Bankveien 10 er å skape gode, trygge og grønne bilfrie fellesrom, attraktive områder for beboerne og besøkende med inkluderende sosiale møteplasser. På takhagen mellom byggene kan man trekke seg vekk fra byen og finne ro. Her er det plasser for samvær og opphold, enten du vil nyte en kaffe og lese en bok i fred og ro eller invitere gode venner på middag en solskinnsdag.

Bankveien 10 skal ha rom for både liten og stor, føles trygt og attraktivt med likeverd for alle, gi de som bor her stolthet over nettopp å bo i Bankveien 10. Her skal alle føle seg velkomne.

B10 Comfort

Du kan velge mellom romslige og moderne leiligheter på 45 til 120 m², de fleste med privat balkong og noen med egen eksklusiv takterrasse. Det legges opp til hyggelige, grønne fellesområder mellom byggene, hvor du kan slå av en prat med naboene eller sette deg i skyggen med en god bok.

Her bor du med nærhet til alt! I bygget vil det komme både matbutikk og treningssenter, i tillegg har du kort vei till kollektivtransport og Askers hyggelige sentrum.

MELD INTERESSE

personvern

KONTAKT MEGLER

Keven Frantzen

Eiendomsmegler MNEF

Marius André Østberg

EIENDOMSMEGLER