fbpx

B10 COMFORT

19 unike leiligheter i hjertet av Asker.

BANKVEIEN 10

Midt i hjertet av Asker sentrum ligger Bankveien 10 - Eiendommen har gjennomgått en total transformasjon og fremstår nå som toppmoderne, med gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter. Bankveien 10 består av to separate bygg, rehabilitering av eksisterende høyblokk (Bygg A) og nybygg på delen mot Wesselkvartalet (Bygg B). Disse er koblet sammen på midten, og her er det etablert private hager samt fellesareal for leilighetene.

Bankveien 10 Comfort (bygg B) består av 19 nye leiligheter med sprek arkitektur og gode kvaliteter midt i Asker sentrum. Leiligheten varierer fra 2-roms til 4-roms på mellom 50 m² og 82 m².

Flere av leilighetene har innvendig takhøyde på opptil 4,5 meter, noe som gir en fantastisk romfølelse, flere med hems. Andre med flotte takterrasser på opptil 44 m².

Prosjektet byr på kvaliteter som store vindusflater, egen privat uteplass og moderne kjøkken og bad. Det legges opp til hyggelige fellesområder mellom byggene, rom for både lek og avslapping. Felles for leilighetene er en unik beliggenhet. Her bor du med nærhet til alt! I bygget vil det komme både matbutikk, baker og treningssenter, i tillegg har du kort vei til kollektivtransport og Askers hyggelige sentrum.

Variasjonen av størrelser på leilighetene legger til rette for et bomiljø sammensatt av mennesker i ulike aldre og livsfaser. På gateplan skaper vi lyse og gjennomgående lokaler for næringsvirksomhet som gjør at gågatene rundt bygget blir levende samt gir en god atmosfære i bybilde.

OMRÅDET

Bankveien 10 er en viktig brikke i videreutviklingen av et helt kvartal. Prosjektet har en unik plassering i Asker sentrum. I Bankveien 10 er det svært kort vei til butikker, treningssenter, kollektiv trafikk, kulturtilbud og offentlige instanser. Asker kan også by på flotte natur og friområder med sin nærhet til marka og sjøen. Her kan man la bilen stå uten at det går på bekostning av komfort.

Vårt ønske for Bankveien 10 er å skape gode, trygge og grønne bilfrie fellesrom, attraktive områder for beboerne og besøkende med inkluderende sosiale møteplasser. På takhagen mellom byggene kan man trekke seg vekk fra byen og finne ro. Her er det plasser for samvær og opphold, enten du vil nyte en kaffe og lese en bok i fred og ro eller invitere gode venner på middag en solskinnsdag.

Bankveien 10 skal ha rom for både liten og stor, føles trygt og attraktivt med likeverd for alle, gi de som bor her stolthet over nettopp å bo i Bankveien 10. Her skal alle føle seg velkomne.