fbpx

- koblet på livet

Meld interesse og bli invitert til forhåndssalg av neste salgstrinn!

Visning hver onsdag

kl. 16.00 - 16.30

Frostaveien 3

Basseløkka

Trondheims mest urbane nybyggprosjekt med 2- til 4-roms leiligheter fra 32 m² til 87 m². Basseløkka byr på nye, urbane leiligheter som gir deg en smak av byliv. Bo i et nytt og tilbaketrukket boligkvartal mellom Rosendal og Solsiden, med den energiske bykjernen like i nærheten.

Gå ut porten hjemmefra og la deg rive med i hverdagsrytmen til en autentisk bydel med sjel. Her finner du gammelt og nytt, spennende nisjebutikker, spisesteder, kulturliv og folkeliv. Vi befinner oss i et blomstrende boligområde med grønne ambisjoner. Her får du en kompromissløs hverdag med alt innenfor rekkevidde.

Koble deg på – kjenn pulsen på folkeliv, byliv og kulturliv. Nyt solfylte dager i parken eller møt venner på kafé.

Koble deg av – finn hvilepulsen hjemme på egen balkongen eller i den grønne bakgården som skjermer for omverden. Her får du hverdager som gir påfyll og mersmak.

Basseløkka_stue
Basseløkka_terrasse
Bakgård til Basseløkka, utsikt fra balkong
Bakgård til Basseløkka, utsikt fra balkong
Basseløkka_stue/kjøkken
Basseløkka_balkong
Basseløkka_drone_sommer
Basseløkka_stue_eik
Basseløkka_grønt_kjøkken
Basseløkka_bakgård_dag
Basseløkka_bakgård_kveld
Basseløkka_inngangsparti
Frostaveien_endleig
Frostaveien02-01_finito_original
previous arrow
next arrow

Arkitektur

Fasaden får ulike farger hentet fra nærområdet som byr på sin egen arkitektoniske dynamikk, og skaper et spennende uttrykk som spiller godt sammen med nabobebyggelsen. Det vil være en variasjon i materialer fra tre, tegl og murpuss. De fleste leilighetene får privat uteplass i form av markterrasse, balkong eller takterrasse. Basseløkka blir en liten by i byen – kvartalet omkranser en felles bakgård med grønne soner for lek og rekreasjon. Den grønne bakgården får direkte adkomst fra flere sider av bygget, og er utformet med møteplasser i form av lekestativ og sittegrupper.

Enré Basseløkka

Leilighetene

Basseløkka består av varierte leiligheter fra 2-roms til 4-roms med størrelser fra ca. 32 m² til 87 m². Leilighetene har ulike planløsninger som alle kjennetegnes av lyse oppholdsrom, gode kvaliteter som blant annet 1-stavs eikeparkett med gulvvarme, moderne kjøkken og delikate baderom. De fleste leilighetene får private uteplasser i form av markterrasse, balkong eller takterrasse.

Interiørkonsepter

Når du kjøper bolig av Fredensborg Bolig ønsker vi at du skal ha friheten til å velge din personlige stil, vi har derfor utarbeidet tre ulike interiørkonsepter. Interiørkonseptet som leveres som standard er av god kvalitet, i tillegg tilbys det to interiørpakker som tilvalg. Tanken bak hvert enkelt interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele boligen.

Balanse

Beige og nøytrale toner står i fokus i dette konseptet og gir en lun atmosfære. Balanse er standardkonseptet for Basseløkka, og har svært gode kvaliteter.

Basseløkka Dybde Standard

Dybde

Elegant og stemningsfullt, konseptet setter standarden for et delikat uttrykk i leiligheten. Dette interiørkonseptet er tilvalg.

Natur

Naturlige fargetoner som gir assosiasjoner til naturen.
Dette interiørkonseptet er tilvalg.

Bakgård Basseløkka

Ballspillet Basse

Basse har sin opprinnelse tilbake i tid og til arbeiderklassen i Trondheim. Ballspillet Basse har vært praktisert i denne byens bakgårder, portrom, skolegårder, parker og løkker i 100 år, og fremdeles den dag i dag, kan du oppleve unge og voksne spille Basse. En Basseball består av en oppklippet sykkelslange, knyttet sammen som en ball. Deltakerne skal forvare sin spillesirkel som gjerne er risset opp med kritt på bakken. Hvert år arrangeres VM i Basse i denne bydelen. Da kommer det bassespillere fra hele basseverden for å delta! Da kan du oppleve og høre spillernes verbale ytringer om regler og resultater, samt publikums entusiastiske støtte til bydelens Bassehelter.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT MEGLER

  Martin Bjerkaker

  Eiendomsmegler

  Silje Skog

  EIENDOMSMEGLER

  Ingebjørg Sveine

  EIENDOMSMEGLER