fbpx

- koblet på livet

Meld din interesse i dag og bli invitert til eksklusivt forhåndssalg!

Basseløkka

Trondheims mest urbane nybyggprosjekt. Basseløkka byr på nye, urbane leiligheter som gir deg en smak av byliv. Bo i et nytt og tilbaketrukket boligkvartal med den energiske bykjernen like i nærheten. Gå ut porten hjemmefra og la deg rive med i hverdagsrytmen til en autentisk bydel med sjel.  Her finner du gammelt og nytt, spennende nisjebutikker, spisesteder, kulturliv og folkeliv. Vi befinner oss i et blomstrende boligområde med grønne ambisjoner. Her får du en kompromissløs hverdag med alt innenfor rekkevidde.

Koble deg på – kjenn pulsen på folkeliv, byliv og kulturliv. Nyt solfylte dager i parken eller møt venner på kafé.

Koble deg av –  finn hvilepulsen hjemme på egen balkongen eller i den grønne bakgården som skjermer for omverden. Her får du hverdager som gir påfyll og mersmak.

previous arrow
next arrow
Slider

Ballspillet Basse

Basse har sin opprinnelse tilbake i tid og til arbeiderklassen i Trondheim. Ballspillet Basse har vært praktisert i denne byens bakgårder, portrom, skolegårder, parker og løkker i 100 år, og fremdeles den dag i dag, kan du oppleve unge og voksne spille Basse. En Basseball består av en oppklippet sykkelslange, knyttet sammen som en ball. Deltakerne skal forvare sin spillesirkel som gjerne er risset opp med kritt på bakken. Hvert år arrangeres VM i Basse i denne bydelen. Da kommer det bassespillere fra hele basseverden for å delta! Da kan du oppleve og høre spillernes verbale ytringer om regler og resultater, samt publikums entusiastiske støtte til bydelens Bassehelter.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT MEGLER

  Martin Bjerkaker

  Eiendomsmegler

  Silje Skog

  EIENDOMSMEGLER

  Ingebjørg Sveine

  EIENDOMSMEGLER