fbpx

ELVELY ASKER

Elvely Asker består av 53 kvalitetsleiligheter i hjertet av Asker. Bygget får en hyggelig grønn bakhage som er utformet med møteplasser og trekker inn den grønne promenaden langs Askerelva. Bygget får næringslokaler i 1. etasje som vender mot Kirkeveien og torget, noe som vil bidra til å skape et hyggelig miljø.

Leilighetene er fra arealeffektive 2-roms til eksklusive 5-roms med en variasjon i størrelser fra 34 m² til 142 m². De fleste leilighetene er gjennomgående med romslige og lyse oppholdsrom med privat uteplass på to sider. Toppleilighetene får i tillegg store private takhager som skaper en ekstra kvalitet.

Velkommen til visning lørdager kl. 12.00-13.00

Kirkeveien 220, 1384 Asker

OM BYGGENE

Elvely Asker er i harmoni med byen med teglfasade, eikedetaljer og en raus bakhage som åpner seg mot elven. Elvely er utformet med tanke om å skape et prosjekt med sterk identitet. Ved bruk av lys tegl som hovedmateriale er fasadene preget av et moderne og tidløst uttrykk. Variasjonen av tegloverflater med et elegant spill av relieffer og perforeringer, mørkebrun trekledning på vegg og himling ved inntrukkede balkonger, glassrekkverk og generøse vindusflater skaper dette en fin dynamikk i det arkitektoniske uttrykk.

Det er også gitt ekstra fokus til fellesarealer som inntrukket inngangsparti adskilt fra næringslokalene. Inngangspartiene er hyggelige og imøtekommende med sittebenker som inviterer til prat med naboen, god belysning og eikespilehimling.

OMRÅDET

Sentralt plassert i hjertet av Asker - vest for sentrum. Tett på kulturtilbud, aktiviteter, idrettsarrangementer, sykkelveier, kaféer, butikker og kollektive knutepunkter. Askerelven bukter forbi balkongene på sin vei fra Semsvannet mot fjorden.

Velkommen hjem - til en strøm av opplevelser!

VISNING

Du er velkommen til vårt fantastiske visningssenter i Kirkeveien 220 i Asker hver lørdag, kl. 12.00-13.00. Her vil vi besvare alle dine spørsmål og vise deg prosjektets kvaliteter.

Du er også velkommen til å avtale tid for privatvisning.

MELD DIN INTERESSE

  personvern

  KONTAKT MEGLER

  Keven Frantzen

  Eiendomsmegler MNEF

  Carl Fredrik Solli

  EIENDOMSMEGLER