fbpx

Bo i en strøm av opplevelser

ELVELY ASKER

Elvely Asker består av 53 kvalitetsleiligheter i hjertet av Asker. Bygget får en hyggelig grønn bakhage som er utformet med møteplasser og trekker inn den grønne promenaden langs Askerelva. Bygget får næringslokaler i 1. etasje som vender mot Kirkeveien og torget, noe som vil bidra til å skape et hyggelig miljø.

Leilighetene er fra arealeffektive 2-roms til eksklusive 5-roms med en variasjon i størrelser fra 34 m² til 142 m². De fleste leilighetene er gjennomgående med romslige og lyse oppholdsrom med privat uteplass på to sider. Toppleilighetene får i tillegg store private takterrasser som skaper en ekstra kvalitet.

OM BYGGENE

Elvely Asker er i harmoni med byen med teglfasade, eikedetaljer og en raus bakhage som åpner seg mot elven. Elvely er utformet med tanke om å skape et prosjekt med sterk identitet. Ved bruk av lys tegl som hovedmateriale er fasadene preget av et moderne og tidløst uttrykk. Variasjonen av tegloverflater med et elegant spill av relieffer og perforeringer, mørkebrun trekledning på vegg og himling ved inntrukkede balkonger, glassrekkverk og generøse vindusflater skaper dette en fin dynamikk i det arkitektoniske uttrykk.

Det er også gitt ekstra fokus til fellesarealer som inntrukket inngangsparti adskilt fra næringslokalene. Inngangspartiene er hyggelige og imøtekommende med sittebenker som inviterer til prat med naboen, god belysning og eikespilehimling.

OMRÅDET

Sentralt plassert i hjertet av Asker - vest for sentrum. Tett på kulturtilbud, aktiviteter, idrettsarrangementer, sykkelveier, kaféer, butikker og kollektive knutepunkter. Askerelven bukter forbi balkongene på sin vei fra Semsvannet mot fjorden.

Velkommen hjem - til en strøm av opplevelser!

KOMMER FOR SALG

Meld din interesse under og vær først ute til å bli invitert til forhåndssalget, motta prospekt, tegninger og priser.

Du er også velkommen til å kontakte en av våre meglere dersom du har spørsmål til prosjektet.

MELD DIN INTERESSE

personvern

KONTAKT MEGLER

Keven Frantzen

Eiendomsmegler MNEF

Carl Fredrik Solli

EIENDOMSMEGLER