fbpx

Prosjektstatus

Planlegging
2019-2020
Salgsstart
Q4 2020
Byggestart
Q1 2022
Innflytting
Q3 2024

Velkommen til visning

Torsdag 14. September 2023

kl 1500 - 1530

Visningssenter i Kirkeveien 228, 1384 Asker

ElvelyAsker

ElvelyAsker er et boligprosjekt med sterk identitet, gode løsninger og består av totalt 53 kvalitetsleiligheter fordelt på to bygg. Leilighetene ligger plassert i hjertet av Asker med kort vei til Asker sentrum, kollektivtransport og turmuligheter. Leilighetene får gode kvaliteter og gjennomtenkte løsninger, og er fra arealeffektive 2-roms til eksklusive 5-roms med en variasjon i størrelser fra 34 m² til 142 m².

Mellom byggene blir det en hyggelig grønn bakhage som er utformet med møteplasser for rekreasjon og lek, og trekker inn den grønne promenaden langs Askerelva. I byggenes 1. etasje som vender mot Kirkeveien og torget blir det næringslokaler, noe som vil bidra til å skape et hyggelig miljø.

ElvelyAsker oversiktsbilde
Elvely_takterrasse
Elvely_vinter
Elverly_Bakgard
Elvely_fasade
Elverly_Balcony
Elverly_Terrace
Elvely oversiktsbilde
previous arrow
next arrow

Arkitektur

ElvelyAsker får et moderne og tidløst preg med lys tegl som hovedmateriale. Trekledning på vegg og himling ved inntrukkede balkonger, glassrekkverk og generøse vindusflater skaper et estetisk uttrykk. Vi har også sørget for å gi det lille ekstra til fellesarealene – som for eksempel takterrasser perfekt for varme dager eller sosiale samlinger. Inntrukkede inngangspartier adskilt fra næringslokalene i første etasje. De romslige inngangspartiene byr på både sittebenker, innebygde postkasser i veggen og spilehimlinger.

God bokvalitet

Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger som alle kjennetegnes av lyse oppholdsrom, gode kvaliteter som blant annet 1-stavs eikeparkett med gulvvarme, moderne kjøkken og store uteplasser. Uteplassene har vært i fokus for dette prosjektet, som gjør at flere av leilighetene har to uteplasser på hver sin side av leiligheten. Toppleilighetene får i tillegg store private takterrasser, i en klasse for seg selv.

Interiørkonsepter

Når du kjøper bolig av Fredensborg Bolig ønsker vi at du skal ha friheten til å velge din personlige stil, vi har derfor utarbeidet tre ulike interiørkonsepter. Interiørkonseptet som leveres som standard er av god kvalitet, i tillegg tilbys det to interiørpakker som tilvalg. Tanken bak hvert enkelt interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele boligen.

Elverly_Kitchen_Nr2
Elvely_standard_bad
Elvley_standard_kjøkken
Elvely_kjøkken_standard_detaljer
Elvely_spisebord
previous arrow
next arrow

Standard

Delikat og solid. Ram inn leiligheten med et mørkt trestrukturert kjøkken, og la det sammen med det naturlige eikegulvet gi rommet dybde og et delikat uttrykk.

Tilfør kjøkkenet en ekstra dimensjon med massive eikelameller på øy (tilvalg).

Elvely_Favn_kjøkken
Elvely_bad_Favn
Elvely_Favn
previous arrow
next arrow

Favn

Mykt og rolig. Duse og naturlige toner i beige legger til rette for en avslappende og lun atomsfære og lar detaljer tre frem. De sorte detaljene fremhever det moderne, og kan gjerne videreføres i interiøret.

Dette interiørkonseptet er tilvalg.

Elverly_Kitchen_Nr3
Elvely_bad_Luft
Elvley_kjøkken_Luft
Elvely_kjøkken_Luft
previous arrow
next arrow

Luft

Eik på eik. Kombinasjonen av slett eik sammen med massive eikelameller gir en vakker og nordisk stil på kjøkkenet. Sammensetningen av materialene gir varme og glød til hele leiligheten.

Dette interiørkonseptet er tilvalg.

Kjøkken i mørk trestruktur
Lys og åpen stue med dirkete utgang til terrasse
Lys stue med direkte utgang til balkong
Kjøkken i eik
Elvley kjøkken mørkt
Elvely_stue
Elverly_Bedroom
Elvely stue med balkong
Elvley_kjøkken_eik
Elverly_Kitchen_Nr1
Elvely baderom
Elverly_Bathroom_Luft
Elverly_Bathroom_Favn
previous arrow
next arrow

Velkommen på visning

Du er velkommen til å avtale tid for privat visning vårt visningssenter i Kirkeveien 228 i Asker. Her vil vi besvare alle dine spørsmål og vise deg prosjektets kvaliteter.

Last ned prospekt

I prospektet finner du all informasjon om ElvleyAsker samlet. Her kan du lese om alt fra detaljer om leilighetene til artikler om nærmiljøet.

Bli kjent med nabolaget

Sentralt plassert i hjertet av Asker – vest for sentrum. Tett på kulturtilbud, aktiviteter, idrettsarrangementer, sykkelveier, kaféer, butikker og kollektive knutepunkter. ElvelyAsker er i harmoni med byen – teglfasade, eikedetaljer og en bakhage som åpner seg mot elven. Den bukter forbi balkongene på sin vei fra Semsvannet mot fjorden.

Velkommen hjem – til en strøm av opplevelser!

Finansier boligen slik det passer deg best

Når du kjøper bolig i Elvely Asker har du full frihet til å velge den beste økonomiske løsningen for deg og din livsstil! Vi tilbyr to alternativer som gir deg muligheten til å sikre din drømmebolig; -100 % innskudd eller 80 % innskudd og 20 % fellesgjeld.

Alternativ 1: 100 % innskudd
Har du mulighet og ønsker en tilværelse uten gjeld velger du 100% innskudd og eier boligen din helt gjeldfritt. Nyt følelsen av eierskap uten økonomiske byrder og invester med din oppsparte egenkapital.

Alternativ 2: 80 % innskudd og 20 % fellesgjeld
Borettslaget etableres med et felles lån som utgjør inntil 20% av kjøpesummen. Mangler du egenkapital eller ønsker du å oppnå din drømmebolig uten å måtte binde opp hele din egenkapital? Da kan det være et godt valg for deg å benytte deg av tilbudet om 20 % fellesgjeld. Med 80 % egenkapital, eller privat finansiering, får du tilgang til din drømmebolig samtidig som du kan gjøre andre investeringer eller rett og slett bare ønsker større økonomisk fleksibilitet.

Individuell nedbetaling av fellesgjeld
I Elvely Asker har vi også inngått en avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). IN-ordningen åpner for at den enkelte eier helt eller delvis kan nedbetale boligens andel av fellesgjeld. En innbetaling innenfor IN-ordningen gir andelseieren reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjonen i renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld. Innfrielse ved innbetaling på IN-ordningen kan gjøres ved sluttoppgjøret før overtakelse eller inntil 2 ganger årlig.

Prosjektets boligvelger viser priser og kostnader basert på alternativ 1 med 100% innskudd. Ta kontakt med megler dersom du ønsker prisliste basert på finansiering med andel fellesgjeld.

Telefon annen vinkel

Boligportal for kjøpere

Som boligkjøper på Elvely vil du få tilgang til vår digitale boligportal når denne er klar. Vi ønsker at du til enhver tid skal være godt orientert og at det skal være lett å kommunisere med oss. I boligportalen vil vi løpende oppdatere deg på fremdrift og legge ut informasjon om Elvely.

Vi vil tilgjengeliggjøre en tilvalgsmeny tilpasset Elvely når tilvalgsperioden åpner. Du vil motta informasjon i god tid før tilvalgsprosessen starter.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med din kundeveileder er det enkelt å sende oss en melding fra boligportalen.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT MEGLER

  Carl Fredrik Solli

  EIENDOMSMEGLER

  Keven Frantzen

  Eiendomsmegler MNEF