fbpx

Velkommen til visning

Torsdag 29. April 2021

kl 1530 - 1630

Visningssenter i Kirkeveien 220, 1384 Asker

ElvelyAsker

ElvelyAsker er et boligprosjekt med sterk identitet og gode løsninger, og består av totalt av 53 kvalitetsleiligheter fordelt på to bygg. Leilighetene ligger plassert i hjertet av Asker med kort vei til Asker sentrum, kollektivtransport og turmuligheter. Leilighetene får gode kvaliteter og gjennomtenkte løsninger, og er fra arealeffektive 2-roms til eksklusive 5-roms med en variasjon i størrelser fra 34 m² til 142 m².

Bygget får en hyggelig grønn bakhage som er utformet med møteplasser og lek, og trekker inn den grønne promenaden langs Askerelva. Bygget får næringslokaler i 1. etasje som vender mot Kirkeveien og torget, noe som vil bidra til å skape et hyggelig miljø.

Første salgstrinn, Bygg A består av 27 leiligheter fra 2-roms til 4-roms med størrelser fra 33 m² til 104 m². På kort tid er over 50 % av leilighetene i første salgstrinn solgt. Det er hyggelig at så mange har valgt Elvely som sitt kommende hjem. Det er fremdeles ledige 3- og 4-roms leiligheter i ulike prisklasser.

previous arrow
next arrow
Slider

Arkitektur

ElvelyAsker får et moderne og tidløst preg med lys tegl som hovedmateriale. Trekledning på vegg og himling ved inntrukkede balkonger, glassrekkverk og generøse vindusflater skaper et estetisk uttrykk. Vi har også sørget for å gi det lille ekstra til fellesarealene – som for eksempel takterrasser perfekt for varme dager eller sosiale samlinger. Inntrukkede inngangspartier adskilt fra næringslokalene i første etasje. De romslige inngangspartiene byr på både sittebenker, innebygde postkasser i veggen og spilehimlinger.

God bokvalitet

Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger som alle kjennetegnes av lyse oppholdsrom, gode kvaliteter som blant annet 1-stavs eikeparkett med gulvvarme, moderne kjøkken og store uteplasser. Uteplassene har vært i fokus for dette prosjektet, som gjør at flere av leilighetene har to uteplasser på hver sin side av leiligheten. Toppleilighetene får i tillegg store private takterrasser, i en klasse for seg selv.

Interiørkonsepter

Når du kjøper bolig av Fredensborg Bolig ønsker vi at du skal ha friheten til å velge din personlige stil, vi har derfor utarbeidet tre ulike interiørkonsepter. Interiørkonseptet som leveres som standard er av god kvalitet, i tillegg tilbys det to interiørpakker som tilvalg. Tanken bak hvert enkelt interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele boligen.

previous arrow
next arrow
Slider

Standard

Delikat og solid. Ram inn leiligheten med et mørkt trestrukturert kjøkken, og la det sammen med det naturlige eikegulvet gi rommet dybde og et delikat uttrykk.

Tilfør kjøkkenet en ekstra dimensjon med massive eikelameller på øy (tilvalg).

previous arrow
next arrow
Slider

Favn

Mykt og rolig. Duse og naturlige toner i beige legger til rette for en avslappende og lun atomsfære og lar detaljer tre frem. De sorte detaljene fremhever det moderne, og kan gjerne videreføres i interiøret.

Dette interiørkonseptet er tilvalg.

previous arrow
next arrow
Slider

Luft

Eik på eik. Kombinasjonen av slett eik sammen med massive eikelameller gir en vakker og nordisk stil på kjøkkenet. Sammensetningen av materialene gir varme og glød til hele leiligheten.

Dette interiørkonseptet er tilvalg.

previous arrow
next arrow
Slider

Velkommen på visning

Du er velkommen til vårt fantastiske visningssenter i Kirkeveien 220 i Asker. Her vil vi besvare alle dine spørsmål og vise deg prosjektets kvaliteter.

Du er også velkommen til å avtale tid for privatvisning.

Last ned prospekt

I prospektet finner du all informasjon om ElvleyAsker samlet. Her kan du lese om alt fra detaljer om leilighetene til artikler om nærmiljøet.

Bli kjent med nabolaget

Sentralt plassert i hjertet av Asker – vest for sentrum. Tett på kulturtilbud, aktiviteter, idrettsarrangementer, sykkelveier, kaféer, butikker og kollektive knutepunkter. ElvelyAsker er i harmoni med byen – teglfasade, eikedetaljer og en bakhage som åpner seg mot elven. Den bukter forbi balkongene på sin vei fra Semsvannet mot fjorden.

Velkommen hjem – til en strøm av opplevelser!

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT MEGLER

  Carl Fredrik Solli

  EIENDOMSMEGLER

  Keven Frantzen

  Eiendomsmegler MNEF