fbpx

Prosjektstatus

Planlegging
Salgsstart
2. kvartal 2023
Byggestart
2./3. kvartal 2024
Overtakelse
2. kvartal 2025

Velkommen til visning

Onsdag 28. Februar 2024

kl 1400 - 1500

Bjørnemyrveien 15, Nesodden

Fjordhøyden

Vestvendt med vidstrakt utsikt, på et høydedrag over fjorden – Velkommen til Fjordhøyden.

Fjordhøyden er et boligprosjekt med gode kvaliteter, fantastiske uteområder og består av totalt 29 selveierleiligheter fordelt på to bygg. Fjordhøyden ligger vestvendt på en høyde over fjorden, med kort vei til mange høydepunkter. Leilighetene er fra 49 m2 til 144 m2 , og er fra flotte 2- til eksklusive 4-roms leiligheter. De får gjennomtenkte planløsninger som alle kjennetegnes av store og lyse oppholdsrom, romslige uteplasser, gode kvaliteter som blant annet 1-stavs eikeparkett med gulvvarme, moderne kjøkken og bad med delikate storformatfliser.

Utsikten du får på Fjordhøyden blir et høydepunkt i seg selv – tomten bader i ettermiddagssol, naturlig plassert mellom furu og fjord. Vi har vært på tomten en solfylt formiddag og tatt dronebilder som illustrerer utsikten fra de ulike etasjene i de to byggene.

Fasade Fjordhøyden
Stue med utgang til markterrasse Fjordhøyden
Stue med utgang til markterrasse Fjordhøyden
Fjordhøyden kjøkken kveld
Soverom med nydelig fjordutsikt
Kjøkken Fjordhøyden
Fasade Fjordhøyden
Stue med utgang til markterrasse Fjordhøyden
Stue med utgang til markterrasse Fjordhøyden
Fjordhøyden kjøkken kveld
Soverom med nydelig fjordutsikt
Kjøkken Fjordhøyden
previous arrow
next arrow

På en høyde over fjorden

Høydepunktene er mange for de som flytterhjem til Fjordhøyden. Boligprosjektet får gode kvaliteter, grønne uteområder og ikke minst er utsikten et høydepunkt i seg selv. Området ligger vestvendt – på en høyde ved fjorden – som bader i ettermiddagssol.

Fasadeutformingen av prosjektet er heller ikke lagt til tilfeldighetene, det er sørget for at hver enkelt leilighet med sine store vindusflater skal få best mulig utsikt, sollys og dagslys inn i leiligheten og på uteplassen.

Fjordhøyden får en fasadepalett som tilpasser seg omgivelsene sine, i tillegg er det lagt ekstra kvaliteter i materialvalgene med tre, glass og kobber.

Interiørkonsepter

Når du kjøper bolig av Fredensborg Bolig ønsker vi at du skal ha friheten til å velge din personlige stil, vi har derfor utarbeidet tre ulike interiørkonsepter. Interiørkonseptet som leveres som standard er av god kvalitet, i tillegg tilbys det to interiørpakker som tilvalg. Tanken bak hvert enkelt interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele boligen.

Fjordhøyden moodboard standard

KALKSTEIN - STANDARD

Kjøkken vil bli levert i fargen Korn, en delikat beigetone som skaper en rolig atmosfære du vil trives i. Benkeplate i en mørkere jordtone.

Moodboard Fjordhøyden

SVABERG - TILVALG

Fargekombinasjonene i dette interiørkonseptet gir en følelse av klarhet og balanse, og gir leiligheten din et friskt og moderne uttrykk. Kjøkkenet før en støvete blåfarge med en lys benkeplate, inspirert av fjordlivet utenfor. Diskret håndtak i antrasitt, armatur og øvrige detaljer i krom.

SOMMEREIK - TILVALG

I dette konseptet står naturlige fargetoner og den nordiske stilen sentralt. Kjøkken i lys slett eik i kombinasjon med solide eikelameller med benkeplate i sandsten laminat. Diskret håndtak i antrasitt, armatur og øvrige detaljer i krom, som sammen holder fast ved den nordiske stilen.

Fjordhøyden kjøkken kveld
Fjordhøyden kjøkken kveld
Fjordhøyden kjøkken kveld
Fjordhøyden utsikt
Fjordhøyden fasade
Fjordhøyden utomhus
previous arrow
next arrow

Fjordhøyden, et av mange høydepunkter på Nesodden

Det er mangt å løfte opp. Fjordhøyden ligger vestvendt på en høyde ved fjorden, med nærhet til vannet og et nettverk av turstier. Tett på kulturlandskap og tett på marka. Kaféer, bakst og bibliotek like ved. Nærsenter, restauranter og gartneri. Aktivitetsområder for store og små gir mye å velge i. Høydepunktene er mange for de som flytter hjem til Fjordhøyden. 

UTSIKTEN

Utsikten er et høydepunkt i seg selv – området bader i ettermiddagssol, naturlig plassert mellom furu og fjord.

FJORDHØYDEN - OSLO

Et godt etablert kollektivtilbud og elektriske ferger i verdensklasse tar deg til Aker Brygge på 23 minutter, hvis du vil. 

ALLE TURMÅLENE

Steder du kan nå – til fots, med løpesko, på sykkel eller på ski. Små destinasjoner som Bjønnesteinen. Blekslitjernet. Dalsmåsan. Fagerstrand.

Grønne kvaliteter

Fjordhøyden er et boligprosjekt med store miljøambisjoner og det er lagt inn en rekke grønne kvaliteter i prosjektet. En visuell karakteristikk ved Fjordhøyden blir byggenes blomstrende grønne tak. Uteområdet på Fjordhøyden skal bli et godt sted å oppholde seg for beboere og besøkende, med løsninger som bidrar til positivt til biologisk mangfold i området. Les mer om flere grønne kvaliteter ved å klikke på knappen under.

Grønne kvaliteter på Fjordhøyden

Dobbeltboligforsikring

Leilighetene på Fjordhøyden selges med dobbelboligforsikring fra Gjensidige. Dette gir deg en ekstra økonomisk trygghet mot doble boutgifter.

Dobbelboligforsikring er en forsikring som gir deg økonomisk hjelp hvis det tar tid å selge din egen bolig. Forsikringen dekker de faktiske merutgiftene ved å sitte med to boliger med inntil 15.000 kroner per måned, og maksimalt 135 000 kroner totalt.

Å kjøpe ny bolig før man har solgt sin eksisterende bolig blir dermed tryggere. Forsikringen gir deg en garanti mot doble boutgifter. Det skal være trygt å bytte bolig.

Boligportal for kjøpere

Som boligkjøper på Fjordhøyden vil du få tilgang til vår digitale boligportal når denne er klar. Vi ønsker at du til enhver tid skal være godt orientert og at det skal være lett å kommunisere med oss. I boligportalen vil vi løpende oppdatere deg på fremdrift og legge ut informasjon om Fjordhøyden.

Vi vil tilgjengeliggjøre en tilvalgsmeny tilpasset Fjordhøyden når tilvalgsperioden åpner. Du vil motta informasjon i god tid før tilvalgsprosessen starter.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med din kundeveileder er det enkelt å sende oss en melding fra boligportalen.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT OSS

  Lene Markegård

  Eiendomsmegler

  Tom Z. Bliksmark

  Eiendomsmegler

  Iga Okon

  EIENDOMSMEGLER

  Alexander Rieber-Mohn

  Eiendomsmegler