fbpx

Fredensborg Bolig, Joh Johannson Eiendom og Teleplan går sammen om utviklingen av nærmere 400 boliger på Lysaker ved Fornebuporten t-banestasjon. Området, tidligere omtalt som Teleplanbyen, er nå i en reguleringsprosess i Bærum kommune og forventes ferdig regulert til sommeren med mulig innflytting noen år senere.

Torg Fornebuhøyden

Partene etablerer et felles selskap, ledet av Fredensborg, som vil utvikle størstedelen av boligene på området. Teleplan vil fortsatt eie og ha ansvar for utviklingen av tilstøtende næringseiendom inkludert oppføring av konsernets nye hovedkontor på Lysaker.

«Vi er glade for at vi nå får inn Fredensborg Bolig i lag med Joh Johannson Eiendom i det videre arbeidet med områdeutviklingen på Fornebu. Dette partnerskapet gjør det også mulig for oss å ha mer fokus på vår kjernevirksomhet som er i stor vekst og på realiseringen av Teleplans nye hovedkontor på Lysaker» sier Christian Welhaven adm. direktør i Teleplan.

«Fornebu blir et av våre største boligutviklingsområder og passer godt inn i vår strategi om å utvikle større prosjekter nær offentlige knutepunkter. Vi ser frem til å jobbe i partnerskap med Bærum kommune og Teleplan rundt den videre utviklingen av området» sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.

Selger i Teleplan-avtalen ble bistått av Newsec, Hadrian og Wiersholm. BAHR har bistått kjøper.

PUBLISERT 18. januar 2023 / SKREVET AV Fredensborg Bolig

Fornebu

Prosjektet har en svært attraktiv beliggenhet, med panoramautsikt utover Fornebulandet og Oslofjorden. Boligene vil være et utmerket utgangspunkt for enkel, miljøvennlig og effektiv transport til og fra jobb, samtidig som man har alle nødvendige hverdagstilbud i gangavstand hjemmefra.