fbpx

Ruta Entreprenør signerte kontrakt med Fredensborg Bolig og Sebo bolig for utbyggingen av Vikhammerstrand.

Fredensborg Bolig og Sebo Bolig skal bygge 400 boliger på den 40 mål store tomten på Vikhammerstrand. Prosjektet eies 50/50 mellom Fredensborg Bolig og Sebo Bolig

Ruta Entreprenør har nå inngått kontrakt for bygging av de første 67 boligene

Oppstart byggeplass vil være i november med endelig overlevering sommeren 2022.

– Den store utbyggingen ved Vikhammerstrand var noe vi tidlig så oss ut som et spennende prosjekt, og jeg er glad for at vi nå har signert kontrakten for byggetrinn 1, sier administrerende direktør i Rune Storm i Ruta Entreprenør.

– Prosjektet har flott beliggenhet, gode salgstall og ligger kun ti minutter kjøretid utenfor Trondheim. Dette er med på å sikre god ordrereserve og arbeidsplasser for Ruta og våre samarbeidspartnere i Trondheims-området de neste årene. Vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet og ser frem til et godt samarbeid med byggherre. Sammen skal vi videreutvikle og sikre levering av et flott prosjekt innenfor gitte rammer og fremdriftsplan.

Erling Bratland, daglig leder i Sebo Boliger, er også fornøyd med valget av entreprenør.

– Vi er fornøyde med å ha fått på plass en solid totalentreprenør og ser frem til et godt samarbeid. Etter flere års forarbeid gleder vi oss til å sette spaden i jorda og starte utbyggingen på Vikhammerstrand, sier Bratland.

Kontraktsverdien for byggetrinn 1 er på ca. 135 millioner kroner eks. mva.

Estatenyheter.no fredag 09. oktober 2020

PUBLISERT 10. oktober 2020 / SKREVET AV Fredensborg Bolig