fbpx

Fredensborg Bolig har signert kontrakt med Peab om bygging av 59 leiligheter i Ammerudveien 19-25 i Oslo.

Avtalen er en totalentreprise med en verdi på cirka 230 millioner kroner.

– Kontrakten gjelder for bygging av boligprosjektet Ammerud Stasjon som blir fordelt på to nye blokker, næringsareal, garasje/bodanlegg og et felles uteoppholdsareal. Vi er selvsagt svært tilfredse med å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Peab fra Waldemars Tårn til nok et spennende prosjekt, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.

– Prosjektet blir et moderne og urbant tilskudd til et område hvor det ikke har blitt bygget nye leiligheter på noen år. Vi håper prosjektet og utearealene vil gi gode opplevelser for kjøperne og nærområdet når prosjektet står ferdig, legger han til.

– Vi ser nå frem til at Peab går i gang med grunnarbeider i løpet av 3. kvartal 2021, sier Svenkerud.

– Vi ser det som en tillitserklæring at Fredensborg Bolig har valgt å videreføre samarbeidet med oss. Prosjektet passer godt inn i vår portefølje både tidsmessig og kompetanse og ser frem til et godt samarbeid i dette prosjektet også, sier Flemming Braathen, prosjektsjef for Peab Bygg i Oslo.

– Nylig ferdigstilte vi boligprosjektet Waldemars Tårn på Alexander Kiellands plass i Oslo for Fredensborg, og hadde et meget godt samarbeid gjennom prosjektet, sier Braathen.

Estate Media 

PUBLISERT 24. juni 2021 / SKREVET AV Fredensborg Bolig

Neste stopp: Ammerud Stasjon

Ammerud Stasjon vil bestå av 59 nye leiligheter fra 2-roms til 5-roms med gjennomtenkte løsninger og gode bokvaliteter. Alle leiligheter vil få privat uteplass i form av markterrasse eller balkong, i tillegg blir det etablert et grønt uteområde og store felles takterrasser. Med nærhet til flotte turmuligheter og ulike servicetilbud med matvarebutikk i første etasje, ligger alt til rette for et fint og aktivt hverdagsliv. Kanskje Ammerud Stasjon blir ditt neste stopp?