fbpx

Sentralt, rolig og landlig i Lørenskog

Velkommen til visning

Torsdag 30. Mars 2023

kl 1230 - 1330

Skårersletta 80

Lørenskog Hageby

Det spirer og gror i Lørenskog – og vi bygger nå flotte leiligheter på tomten hvor du tidligere fant gartneriet Hageland. Prosjektet har fått navnet Lørenskog Hageby. Det var naturlig av flere årsaker: de arkitektoniske løsningene, den store og grønne bakgården, de landlige omgivelsene og – ikke minst – assosiasjonene til Hageland som har vært her i mange år.

Lørenskog Hageby tilbyr god kvalitet på både arkitektur og uteområder. Dette blir et moderne og urbant tilskudd til de andre utbyggingsprosjektene på Lørenskog.

Lørenskog Hageby_Gårdsrom Bygg E
Fasade Lørenskog Hageby
Fasade Lørenskog Hageby
Lørenskog Hageby bygg C
Lørenskog Hageby bygg C
Lørenskog Hageby bygg B og C
Lørenskog Hageby_fasade vinter
previous arrow
next arrow

Om prosjektet

Lørenskog Hageby er fordelt på fem blokker i en kvartalsstruktur. Variasjonen i høyde går fra fire til ti etasjer – med et variert fasadeutrykk. Fasadene er delt opp i fem temaer kalt «vår», «sommer», «høst», «vinter» og «skog». Fargepaletten til disse er varm og rik – bestående av varige materialer med et vakkert uttrykk. Tre av temaene har tegl som hovedmateriale, én har puss og en blir bygget med trefasade. Disse uttrykkene videreføres i balkongene, som blir en integrert del av byggenes arkitektoniske uttrykk.

utsikt balkong lørenskog hageby
Detaljer stue Lørenskog Hageby

Leilighetene

Lørenskog Hageby får en god variasjon i leilighetstyper og størrelser. Det er planlagt fra 1- til 5-roms leiligheter. I underetasjen bygges en parkeringsgarasje med plass til bil og sykkel. I tillegg får alle leilighetene egen sportsbod. Leilighetene bygges mot sør og vest. Alle boligene har romslige balkonger eller terrasser med gode lysforhold. En stor og grønn bakgård er tilrettelagt for rekreasjon og lek tilpasset alle aldre.

En diagonalforbindelse inviterer forbipasserende inn på tunet og skaper nye møteplasser mellom beboere og besøkende. Her er det også et drivhus beboerne selv kan fylle med vekster. Lørenskog Hageby får også et felles sykkelverksted til glede for store og små syklister. Mot Gamleveien kommer et større fellesrom med kjøkken og allrom som kan lånes ut til bursdager, feiringer og andre selskap.

Interiørkonsepter

Når du kjøper bolig av Fredensborg Bolig ønsker vi at du skal ha friheten til å velge din personlige stil, vi har derfor utarbeidet tre ulike interiørkonsepter. Interiørkonseptet som leveres som standard er av god kvalitet, i tillegg tilbys det to interiørpakker som tilvalg. Tanken bak hvert interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele boligen.

Lørenskog hageby standard

Standard

En sofistikert palett som oppleves intim og lun. Den lune og intime fargepaletten, skaper en god atmosfære i leiligheten. Fargevalgene er varme og kan gjerne kombineres med dype plommefarger.

Dybde

En urban og røff palett med klare kontraster. De sorte detaljene har en allsidighet og er en nøytal base i kombinasjon med andre farger. Fargevalgene i dette konseptet er både myke og maskuline, og går fra kalkaktig gul til mørk skifer. Hvilke fargetoner du legger tyngdepunktet på, bestemmer uttrykket i interiøret.

Sval

En subtil og klar palett med en forfriskende signatur. Fargepaletten i konseptet er en perfekt balanse av grønt og blått. Paletten er forfriskende og levende, samtidig som den føles lun og sval. Sammen med detaljene i børstet nikkel skaper dette en harmonisk stemning i leiligheten.

Lørenskog Hageby_stue/kjøkken beige
Lørenskog hageby_soverom
Lørenskog Hageby_Bad
Lørenskog Hageby_stue/kjøkken sjøgrønn
Lørenskog Hageby_stue/kjøkken
Lørenskog Hageby_stue/kjøkken sjøgrønn
previous arrow
next arrow

Område

Lørenskog Hagebys nærområde byr på en rekke aktivitetstilbud – noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. I umiddelbar nærhet finnes bl.a. svømmehall, fotballbaner, ishall og skøytebane. Liker du deg i skogen, så ligger Østmarka og lokker bare noen minutter unna. Her finner du et godt løypenett sommer som vinter. I tilknytting til Losby Gods ligger et av landets fineste golfanlegg. Området er også et meget populært tur- og rekreasjonsområde.

To kjøpesentre ligger like ved Lørenskog Hageby. Triaden og Metrosenteret tilbyr begge et rikt utvalg av både butikker og spisesteder. Kulturhuset Lørenskog huser alt fra kino og bibliotek til teaterforestillinger, konsertopptredener, operakafé og familiedisko. For deg som har barn, er det godt å vite at det ligger flere skoler og barnehager i nærområdet.

Offentlig kommunikasjon er godt utbygd i Lørenskog kommune. Fra Triaden senter, like ved Lørenskog Hageby, finner du nærmeste bussholdeplass som tar deg i retning mot både Oslo og Lillestrøm. Her er det fem avganger i timen om morgenen i begge retninger. Det planlegges i tillegg er en helt ny trasé for en T-banelinje inn mot Oslo.

Velkommen til Lørenskog Hageby – en by i vekst!

Balkong Lørenskog Hageby

Unike betingelser

Vi ønsker å gjøre boligkjøp enkelt og trygt for deg. Ikke alle har flere hundre tusen de kan avse til et forskudd ved kjøp av ny leilighet. Derfor senker vi terskelen og tilbyr deg nå 0,- i forskudd.

Boligportal Lørenskog Hageby

Boligportal for kunder

Som boligkjøper på Lørenskog Hageby vil du få tilgang til vår digitale boligportal. Vi ønsker at du til enhver tid skal være godt orientert og at det skal være lett å kommunisere med oss. I boligportalen vil vi løpende oppdatere deg på fremdrift og legge ut informasjon om Lørenskog Hageby.

Vi vil tilgjengeliggjøre en tilvalgsmeny tilpasset Lørenskog Hageby når tilvalgsperioden åpner. Du vil motta informasjon i god tid før tilvalgsprosessen starter.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med din kundeveileder er det enkelt å sende oss en melding fra boligportalen.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT MEGLER

  Alexander Rieber-Mohn

  Eiendomsmegler

  Tom Z. Bliksmark

  Eiendomsmegler

  Lene Markegård

  Eiendomsmegler