fbpx

Sentralt, rolig og landlig i Lørenskog

Lørenskog Hageby

Det spirer og gror i Lørenskog – og nå skal Fredensborg Bolig bygge 419 nye leiligheter på tomten hvor gartneriet Hageland ligger i dag. Prosjektet har fått navnet Lørenskog Hageby. Det var naturlig av flere årsaker: de arkitektoniske løsningene, den store og grønne bakgården, de landlige omgivelsene og – ikke minst – assosiasjonene til Hageland som har vært her i mange år.

Lørenskog Hageby tilbyr høy kvalitet på både arkitektur og uteområder. Dette blir et moderne og urbant tilskudd til de andre utbyggingsprosjektene på Skårer.

Lørenskog Hageby er fordelt på fem blokker i en kvartalsstruktur. Variasjonen i høyde går fra fire til ti etasjer – med et variert fasadeutrykk. Fasadene er delt opp i fem temaer kalt «vår», «sommer», «høst», «vinter» og «skog». Fargepaletten til disse er varm og rik – bestående av varige materialer med et vakkert uttrykk. Tre av temaene har tegl som hovedmateriale, én har puss og en blir bygget med trefasade. Disse uttrykkene videreføres i balkongene, som blir en integrert del av byggenes arkitektoniske uttrykk.

LEILIGHETENE

Lørenskog Hageby får en god variasjon i leilighetstyper og størrelser. Det er planlagt fra 1- til 6-roms leiligheter. En andel av leilighetene er bygget med husbankstandard.

I kjelleren bygges en parkeringsgarasje med plass til 535 biler og 848 sykler. I tillegg får alle leilighetene egen sportsbod.

Leilighetene bygges mot sør og vest. Alle boligene har romslige balkonger eller terrasser med gode lysforhold. En stor og grønn bakgård er tilrettelagt for rekreasjon og lek tilpasset alle aldre.

En diagonalforbindelse inviterer forbipasserende inn på tunet og skaper nye møteplasser mellom beboere og besøkende. Her er det også et drivhus beboerne selv kan fylle med vekster. Lørenskog Hageby får også et felles sykkelverksted til glede for store og små syklister. Mot Gamleveien kommer et større fellesrom med kjøkken og allrom som kan lånes ut til bursdager, feiringer og andre selskap.

OMRÅDE

Lørenskog Hagebys nærområde på byr på en rekke aktivitetstilbud – noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. I umiddelbar nærhet finnes bl.a. svømmehall, fotballbaner, ishall og skøytebane. Liker du deg i skogen, så ligger Østmarka og lokker bare noen minutter unna. Her finner du et godt løypenett sommer som vinter. I tilknytting til Losby Gods ligger et av landets fineste golfanlegg. Området er også et meget populært tur- og rekreasjonsområde.

To kjøpesentre ligger like ved Lørenskog Hageby. Triaden og Metrosenteret tilbyr begge et rikt utvalg av både butikker og spisesteder. Kulturhuset Lørenskog huser alt fra kino og bibliotek til teaterforestillinger, konsertopptredener, operakafé og familiedisko. For deg som har barn, er det godt å vite at det ligger flere skoler og barnehager i nærområdet.

Offentlig kommunikasjon er godt utbygd i Lørenskog kommune. Fra Triaden senter, like ved Lørenskog Hageby, finner du nærmeste bussholdeplass som tar deg i retning mot både Oslo og Lillestrøm. Her er det fem avganger i timen om morgenen i begge retninger. Det planlegges i tillegg er en helt ny trasé for en T-banelinje inn mot Oslo.

Velkommen til Lørenskog Hageby – en by i vekst!

MELD INTERESSE

personvern

Lene Markegård

Eiendomsmegler

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler