fbpx

Fredensborg Bolig har signert kontrakt med AF gruppen om bygging av 71 leiligheter for prosjektet Kværnerhøyden.

Avtalen er en totalentreprise på 185 millioner kroner.

Boligprosjektet er lokalisert på Nygårdshøyden ved Svartdalsparken hvor et tidligere industriområde nå transformeres til attraktive bomiljø, samt nye kulturtilbud og -arbeidsplasser. På eiendommen skal det oppføres to blokker på henholdsvis 12 og 5 etasjer, samt et townhouse.

– Byggets fasade blir stedstilpasset med rødt tegl som sammen med sorte detaljer og karakteristiske balkonger i betong gir et moderne uttrykk, samtidig som linjene til de historiske fabrikkbygningene ivaretas, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.

– Boligprosjektet har fått en god mottakelse og for øyeblikket er det kun åtte usolgte leiligheter igjen. Nå ser vi frem til å komme i gang med utbyggingen. Det er alltid fint å signere en avtale med AF gruppen, en av Norges største entreprenører, sier Svenkerud.

PUBLISERT 19. mars 2021 / SKREVET AV Fredensborg Bolig

Kværnerhøyden

Tett på skogen. Langs elva. På et høydedrag over Gamlebyen. Der finner du Kværnerhøyden - en ny etasje i miljøhovedstaden Oslo. Kværnerhøyden består av 71 leiligheter fordelt på to større bygninger og et townhouse.