fbpx

Triaden Senter pusses opp og skal stå ferdig i ny prakt i 2021.  Senteret har allerede noen koselige perler det er vel verdt å besøke.

Rolig pianomusikk siver ut av butikken i andre etasje på Triaden Senter. Bak hyller med interiør og kleshengere med klær i duse farger skjuler det seg en koselig kafé med små bord og sjarmerende innredning.

– Du er gjest når du kommer hit til oss, ikke en kunde. Konseptet er at du skal kunne slappe av her, nesten som om du er hjemme, sier Linda Dønåsen. Hun er assisterende butikksjef på Til Glede, en

kombinert kafé og butikk på Triaden Senter.

– Vi selger klær og interiørartikler, og har også en koselig kafé for gjester som ønsker en matbit eller kanskje bare en kaffekopp. Tanken er at det skal treffe alle – både når det gjelder pris og utvalg. Vi etterstreber at det vi selger i butikken skal være fra Skandinavia, og vi er opptatt av god kvalitet, noe vi merker at gjestene våre også er opptatt av, sier Dønåsen, og forteller at de har fått mange positive tilbakemeldinger etter åpningen i oktober 2018.

– Dette er et veldig koselig sted å jobbe. Vi har flere stamgjester og er personlige med alle som besøker oss. Her kan du sitte hvis du ønsker å være litt i fred, eller man kan samles flere rundt et bord og skravle. Vi har en venninnegjeng som reserverer bord her fast hver fredag, og det er jo kjempekoselig. Vi ønsker å fremme en atmosfære som gir glede og hygge til alle som kommer innom, og gi dem lyst til å komme tilbake på besøk, sier Dønåsen.

Moderniseres

Fornyelsen og utvidelsen av Triaden Senter er en del av det store byutviklingsprosjektet i Lørenskog, der målet er et nytt bysentrum med aktivitet og liv i gatebildet. Kjøpesenteret skal redefineres og få et mer bykjernepreg, med åpne fasader og restauranter og butikker på bakkeplan.

Senteret, som i dag har ca. 75 butikker fordelt på 27 000 kvadratmeter skal utvides med 12 5000 kvadratmeter mot Skårersletta, og vil blant annet også få et eget trampoline- og aktivitetssenter på 2 800 kvadratmeter.

Triaden Senter holder åpent under hele byggeprosessen, og planen er at senteret skal stå ferdig før jul 2021.

PUBLISERT 5. mai 2020 / SKREVET AV Fredensborg Bolig

Lørenskog Hageby

Like ved Triaden senter som tilbyr et rikt utvalg av både butikker og spisesteder, finne du prosjektet Lørenskog Hageby.