fbpx

Kløvertunet - kun 600 meter fra Jessheim sentrum.

Ta kontakt med megler for å avtale privat visning.

VESTBYEN - JESSHEIM

Kløvertunet i det populære prosjektet Vestbyen - Jessheim er en salgssuksess, men det er fremdeles noen leiligheter igjen. Prosjektet ligger i et nytt boligområde kun 600 meter fra Jessheim sentrum. Området vil bestå av moderne kvalitetsboliger med fine parker og friområder rundt. Vestbyen er et spennende solfylt boligkonsept, bestående av prisgunstige leiligheter.

Kløvertunet vil bestå av 3 bygg (E, F og G) med totalt 119 leiligheter som vil ligge sentralt i Vestbyen.

Bygg G vil bestå av 22 leiligheter med parkeringskjeller og god bodplass, og være på 6 etasjer. Leilighetene vil få en god utførelse og standard. Kjøkkenløsningen er stilren med hvite glatte fronter og integrerte hvitevarer. Delikate baderom med moderne flisvalg. 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv, store vindusflater som gir mye lys. Himling uten taklister og listfrie vindussmyg.

Kontakt megler for å avtale visning

OMRÅDET

Jessheim er et område i vekst og utvikling. Med sin nærhet til Gardermoen og Oslo er det et ypperlig sted å bo. Fra Vestbyen er det bare en spasertur på 600 meter inn til Jessheim sentrum og alle dets servicetilbud og butikker. Likeledes finnes fine tur og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

På Jessheim er det vekst og utvikling. Ny jernbane, flere store handels- og næringsetableringer og med mange flotte boligprosjekter under oppseiling. Å bo på Vestbyen gir deg nærhet til service og samfunn samtidig som du kan nyte roen utenfor storbyen – skogen rundt Vestbyen er en av regionens flotteste turområde.

VISNINGER

Vi avholder private tomtevisninger i visningssenteret som er etablert på tomten. Her har vi samlet alt av informasjon om Vestbyen - Jessheim og har trykte prospekter til utdeling.

Ta kontakt med megler når det måtte passe deg. Megler, Kåre Brustad, nås på mobil 450 04 300.

Meld interesse

    personvern

    Megler

    Kåre A. Brustad

    EIENDOMSMEGLER