fbpx

Kløvertunet - kun 600 meter fra Jessheim sentrum.

Ta kontakt med megler for å avtale privat visning.

VESTBYEN - JESSHEIM

Kløvertunet, Bygg E er et nytt og spennende salgstrinn i det populære prosjektet Vestbyen - Jessheim. Et nytt boligområde kun 600 meter fra Jessheim sentrum. Området vil bestå av moderne kvalitetsboliger med fine parker og friområder rundt. Vestbyen er et spennende solfylt boligkonsept, bestående av prisgunstige leiligheter.

Kløvertunet vil bestå av 3 bygg (E, F og G) med totalt 119 leiligheter som vil ligge sentralt i Vestbyen.

Bygg E vil bestå av 53 selveierleiligheter med parkeringskjeller og god bodplass. Bygget vil være på 6 etasjer. Det vil være et bredt spekter av leiligheter fra 2-roms på 41 kvm til 4-roms leiligheter på 99 kvm med priser fra kr. 2 390 000,-.

Leilighetene vil få en meget god utførelse og standard. Kjøkkenløsningen er stilren med hvite glatte fronter og integrerte hvitevarer. Delikate baderom med moderne flisvalg. 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv, store vindusflater som gir mye lys. Himling uten taklister og listfrie vindussmyg.

Salgsstart er planlagt i 1. kvartal 2020. Registrer din interesse i dag og motta førstehånds informasjon om prosjektet og invitasjon til eksklusivt forhåndssalg.

OMRÅDET

Jessheim er et område i vekst og utvikling. Med sin nærhet til Gardermoen og Oslo er det et ypperlig sted å bo. Fra Vestbyen er det bare en spasertur på 600 meter inn til Jessheim sentrum og alle dets servicetilbud og butikker. Likeledes finnes fine tur og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

På Jessheim er det vekst og utvikling. Ny jernbane, flere store handels- og næringsetableringer og med mange flotte boligprosjekter under oppseiling. Å bo på Vestbyen gir deg nærhet til service og samfunn samtidig som du kan nyte roen utenfor storbyen – skogen rundt Vestbyen er en av regionens flotteste turområde.

VISNINGER

Vi avholder private tomtevisninger i visningssenteret som er etablert på tomten. Her har vi samlet alt av informasjon om Vestbyen - Jessheim og har trykte prospekter til utdeling.

Ta kontakt med megler når det måtte passe deg. Megler, Kåre Brustad, nås på mobil 450 04 300.

Meld interesse

personvern

Megler

Kåre A. Brustad

EIENDOMSMEGLER