fbpx

Tett på skogen. Langs elva. På et høydedrag over Gamlebyen. Der finner du Kværnerhøyden - en ny etasje i miljøhovedstaden Oslo.

KVÆRNERHØYDEN

Kværnerhøyden består av 71 leiligheter fordelt på to større bygninger og et townhouse.

Kværnerhøyden får en variasjon av leilighetsstørrelser fra 35 m² til 80 m² og leilighetstyper fra 2-roms til 5-roms. Det vil gi et mangfold av mennesker og et godt sammensatt bomiljø. Om du er én eller en hel familie, om du liker deg i høyden eller ønsker gress mellom tærne, finnes det en leilighet for deg på Kværnerhøyden.

Gode bokvaliteter står i fokus for utviklingen av prosjektet. Like viktig er samspillet med det historiske bygningsmiljøet. Alle leilighetene har sitt eget private uteområde i form av balkong eller markterrasse. Her finner du store vindusflater og gode materialer som enstavs parkett. Sorte detaljer i både eksteriøret og interiøret er med på å skape en rød tråd i prosjektet – med linjer helt tilbake til den historiske og industriromantiske karakteren i området.

Velkommen til Kværnerhøyden!

Velkommen på visning

Torsdager - påmelding til visning på tlf 911 84 011

kl 15:30 - 16:30

DNB Eiendom Grønland - Grønlandsleiret 19.

OM BYGGENE

Fasader i tegl ble et naturlig valg ettersom den verneverdige naboen – Nygårdfabrikken – tidligere har bestått av teglverk. Balkonger i betong og sorte detaljer vil gi Kværnerhøyden et moderne uttrykk og samtidig videreføre det stilmessige preget til de historiske fabrikkbygningene.

Med stedstilpassede materialer vil bygningene gli inn i omgivelsene, men likevel fungere som et landemerke i området. Grønne og innbydende uteområder vil opparbeides mellom bygningene, hvor gode naborelasjoner kan dyrkes.

Stedet og tomten utgjør en fantastisk ramme for utviklingen av prosjektet, og har kvaliteter som et lite Oslo i miniatyr. Her kan vi trekke linjer fra det historiske Oslo – som vokste frem med fabrikketablering langs elvene – til dagens Oslo som er Europas grønneste hovedstad.

Noen av oss vil ha gangavstand til sentrum, men likevel løpe rett ut i skogen.

Noen av oss vil gjerne gå på konserter, men likevel våkne til lyden av ei elv.

Noen av oss er bymennesker, men ønsker likevel litt utsikt.

For noen av oss bare er sånn: vi vil bo midt i hovedstaden, men likevel ganske grønt.

Velkommen til Kværnerhøyden. En ny etasje i miljøhovedstaden Oslo.

VISNING

Torsdager fra kl 15:30 - 16:30. Visningen avholdes hos DNB Eiendom Grønland - Grønlandsleiret 19. Påmelding til visning på tlf 911 84 011 eller via mail til Ivar.Egge@dnbeiendom.no.

Du er velkommen til å kontakte en av våre meglere for å avtale tid for en privat visning. De kan gi deg en grundig innføring i prosjektet og om ønskelig vise deg rundt på tomten. De har også flotte prospekter og en fysisk modell av prosjektet.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT MEGLER

  Ivar Egge

  EIENDOMSMEGLER

  Kate Sandø

  EIENDOMSMEGLER