fbpx

Tett på skogen. Langs elva. På et høydedrag over Gamlebyen. Der finner du Kværnerhøyden - en ny etasje i miljøhovedstaden Oslo.

Prosjektstatus

Planlegging
2019
Salgsstart
Q1 2020
Byggestart
Q2 2021
Innflytting
Q2 2023

Kontakt megler for å avtale visning

Arnljot Gellines vei 37

Kværnerhøyden

Kværnerhøyden består av 71 leiligheter fordelt på to større bygninger og et townhouse. Kværnerhøyden får en variasjon av leilighetsstørrelser fra 35 m² til 80 m² og leilighetstyper fra 2-roms til 5-roms. Det vil gi et mangfold av mennesker og et godt sammensatt bomiljø. Om du er én eller en hel familie, om du liker deg i høyden eller ønsker gress mellom tærne, finnes det en leilighet for deg på Kværnerhøyden. 

Stedet og tomten utgjør en fantastisk ramme for utviklingen av prosjektet, og har kvaliteter som et lite Oslo i miniatyr. Her kan vi trekke linjer fra det historiske Oslo – som vokste frem med fabrikketablering langs elvene – til dagens Oslo som er Europas grønneste hovedstad.

Kværnerhøyden fasade
Kværnerhøyden takterrasse
Kværnerhøyden inngangsparti
Kværnerhøyden uteområde
Kværnerhøyden stue
Kværnerhøyden stue
Kværnerhøyden soverom
previous arrow
next arrow
Fasade Kværnerhøyden

Kjøp leilighet og få 0,- i forskudd

 Kværnerhøyden er byggingen godt i gang og mange har allerede sikret seg sin drømmeleilighet. Det er nå kun 2 ledige leiligheter, kjøp leilighet og få 0,- i forskudd! Estimert innflytting er allerede juni 2023. Ønsker du også å sikre deg en leilighet på Kværnerhøyden, eller vil du ha mer informasjon om prosjektet? Vår megler, Ivar Egge, er alltid tilgjengelig og møter deg gjerne for en visning.

Leilighetene

Gode bokvaliteter står i fokus for utviklingen av prosjektet. Like viktig er samspillet med det historiske bygningsmiljøet. Alle leilighetene har sitt eget private uteområde i form av balkong eller markterrasse. Her finner du store vindusflater og gode materialer som enstavs parkett. Sorte detaljer i både eksteriøret og interiøret er med på å skape en rød tråd i prosjektet – med linjer helt tilbake til den historiske og industriromantiske karakteren i området.

Fasade Kværnerhøyden Fredensborg Bolig

Om byggene

Fasader i tegl ble et naturlig valg ettersom den verneverdige naboen – Nygårdfabrikken – tidligere har bestått av teglverk. Balkonger i betong og sorte detaljer vil gi Kværnerhøyden et moderne uttrykk og samtidig videreføre det stilmessige preget til de historiske fabrikkbygningene. Med stedstilpassede materialer vil bygningene gli inn i omgivelsene, men likevel fungere som et landemerke i området. Grønne og innbydende uteområder vil opparbeides mellom bygningene, hvor gode naborelasjoner kan dyrkes.

Visning

Torsdager fra kl 15:30 – 16:30. Visningen avholdes hos DNB Eiendom Grønland – Grønlandsleiret 19. Påmelding til visning på tlf 911 84 011 eller via mail til Ivar.Egge@dnbeiendom.no.

Du er velkommen til å kontakte en av våre meglere for å avtale tid for en privat visning. De kan gi deg en grundig innføring i prosjektet og om ønskelig vise deg rundt på tomten. De har også flotte prospekter og en fysisk modell av prosjektet.

Boligportal Kværnerhøyden

Boligportal for kjøpere

Som boligkjøper på Kværnerhøyden vil du få tilgang til vår digitale boligportal. Vi ønsker at du til enhver tid skal være godt orientert og at det skal være lett å kommunisere med oss. I boligportalen vil vi løpende oppdatere deg på fremdrift og legge ut informasjon om Kværnerhøyden.

Vi vil tilgjengeliggjøre en tilvalgsmeny tilpasset Kværnerhøyden når tilvalgsperioden åpner. Du vil motta informasjon i god tid før tilvalgsprosessen starter.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med din kundeveileder er det enkelt å sende oss en melding fra boligportalen.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT

  Kate Sandø

  EIENDOMSMEGLER

  Ivar Egge

  EIENDOMSMEGLER