fbpx

- store muligheter

LilloOslo

Dagens næringsbygg er planlagte erstattet med leiligheter. Det er lagt vekt på å få til et godt bomiljø i moderne byleiligheter. Konseptet kalles «Byen i flere nivåer». Byen i flere nivåer handler om å møte de eksisterende bebyggelse med respekt gjennom å bruke eksisterende høyder og skala som en designparameter. Vi bygger lameller i ulike høyder med takhager. Bakhagen utvikles i 3 høyder knyttet med trapp og ramper. Butikk får inngang fra bakkeplan, og utvides i nedre etasjen.

Et viktig parameter i utvikling av område har vært å tenke innside/utsiden. Eksterne fasader gjenspeiler byen og sin kompleksitet med flere farger, former og materialer. Internt i gården skapes et intimt miljø, enkelt, varmt og med en sterk identitet.

OMRÅDET

Sentralt, nær kollektivknutepunkt og umiddelbar nærhet til Akerselva og grøntområder.

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Nydalen, en voksende bydel med tusenvis av arbeidsplasser og folkeliv. Storo Shoppingsenter, et av Oslos største, ligger rett ovenfor Haugen. Utenfor døren har du flotte grøntområder som er et fantastisk utgangspunkt for tur- og rekreasjon. Herfra kan du legge turen langs Akerselva opp til marka eller ned til sjøen.

Sandaker ligger midt i smørøyet når det gjelder å komme seg fra A til Å. Et stort utvalg av busser går i området, så herfra er det enkelt å komme seg dit du skal. Fra Storo T-banestasjon er det hyppige avganger i begge retninger, i tillegg går flere trikkelinjer fra trikkestoppet i Grefsenveien.

Meld interesse

    personvern

    Rolf Lahaug Nilsen

    PROSJEKTSJEF