fbpx

Slik søker du Leie til eie

Forventet tidsbruk: 10 min

Opprett brukerkonto

Her vil du ha oversikt over din(e) søknad(er) om Leie til eie.

Generell informasjon

Basis informasjon om deg og eventuell medsøker. Dette omfatter deres kontaktinformasjon, men også jobb- og sivil status.

Spesifikk informasjon

Opplysninger til Utleiemegleren og vår bankforbindelse. Dette inkluderer personnummer, inntekt, egenkapital, biler, antall barn m/alder.

Bekreft søknad

Til slutt bekrefter du søknaden med BankID. Din søknad er bindende.

Har du problemer med innlogging?

Den siste tid har personer med outlook & hotmail konto opplevd at de ikke mottar epost for aktivering eller passord ved innlogging.

Dette skyldes oppdaterte sikkherhetsinnstillinger hos microsoft. Vi anbefaler derfor bruk at andre e-post klienter, eksempelvis gmail, ved pålogging.

Du kan også sende oss e-post med problemet på leietileie@fredensborgbolig.no så vil vi bistå omgående.

Husk å oppgi hvilken epostkonto du forsøker å logge inn med.

Hvem kan benytte Leie til eie?

Fredensborg Bolig ønsker å tilby Leie til eie til de som mangler tilstrekkelig egenkapital til å kjøpe sin egen bolig. Dette vil ofte være unge førstegangskjøpere, men det er ingen aldersgrense på Leie til eie. Leie til eie er en ordning for de som har behov for en primærbolig. Det er ikke anledning til å benytte Leie til eie-ordningen til en sekundærbolig eller utleiebolig.

Er du interessert i Leie til eie, kan du søke om få denne avtalen i utvalgte boligprosjekter hos Fredensborg Bolig. Søknaden vurderes av Fredensborg Bolig og Utleiemegleren.