fbpx

En byperle i historiske omgivelser. Nye byleiligheter med fokus på kvalitet og gode løsninger.

MYRENSKVARTALET

Myrenskvartalet på Torshov består av 118 byleiligheter fordelt over syv etasjer, med fokus på kvalitet og gode løsninger. Tomten er av urban karakter og er beliggende like ved det som i dag er etablert som Torshov Torg.

God arkitektur skaper verdi og det er lagt mye tid og arbeid i materialer, utrykk og funksjon.

Med 2-, 3- og 4-roms leiligheter byr Myrenskvartelet på et bredt spekter av størrelser, noe som legger til rette for et bomiljø sammensatt av mennesker i ulike aldre og livsfaser.

OMRÅDET

For deg som elsker byen

Torshov ligger som en urban forstad på grensen til sentrumskjernen. Her finner du alt du måtte behøve i hverdagen i umiddelbar nærhet. Rundt Myrenskvartalet pulserer bylivet stødig gjennom Oslos urbane ferdselsårer. Lokalmiljøet er ekte, autentisk og avslappet, og om det er hamburger eller sushi, kino eller konsert, park eller takterrassebar du måtte ønske – så er veien aldri lang til hovedstadens mange perler.

Oslo er også viden kjent for sine flotte turmuligheter i skog og mark, og det tar ikke mer enn en halvtime å bytte ut trikkeskrammel, Barcode og kaffesladder med sjelero, matpakke og furustammer.