fbpx

Oppsal – et knutepunkt i utvikling

OPPSALVEIEN 24 - 26

Området rundt Oppsal T-banestasjon er i stor utvikling. Oppsal senter er nylig ferdigstilt og det pågår nå en områderegulering ledet av Oslo kommune. Fredensborg Bolig er med i samspillsgruppen til Oslo kommune og ønsker å bidra til å få et flott område med gode bokvaliteter.

Prosjektet er i Oppsalveien 24-26. Det er i dag leiligheter for utleie på området. Det planlegges å erstatte disse med nye moderne boliger som er tilpasset plasseringen nær T-Bane samtidig som det tilpasses grøntdrag i området.
Tomtens smale form gir klare premisser for utforming. Det jobbes med å koble bebyggelsen mot eksisterende høyder i området samt skape et stort grønt rom i tilknytning til turvei.

Prosjektet er i dag under detaljregulering. Dette arbeidet er nå midlertidig stanset inntil Oslo kommune har sendt ut områderegulering til offentlig høring.

OMRÅDET

På Oppsal har du nærhet til flere store friområder. I nordøst finner du de store idrettsanleggene på Trasop og Oppsal Arena, og i bakkant brer Østmarka seg utover med et nettverk av stier, turveier og lysløyper perfekt for korte spaserturer, lange sykkelturer og skiturer til nære og fjerne markastuer.

T-banen, som stopper rett utenfor og tar deg til Jernbanetorget på ett kvarter. Vil du heller ta turen til de store kjøpesentrene i bydelen, så tar det ikke mer enn åtte minutter med buss 61 til Tveita eller femten minutter med 78-bussen til Manglerud senter.

MELD INTERESSE

    personvern

    Magnus Aune Hvam

    DAGLIG LEDER

    Henning Strand

    SALGS- OG MARKEDSSJEF