fbpx

Poulssons Kvarter

Ny spennende bydel på Fornebu

Poulssons Kvarter

Vi utvikler Teleplanbyen og har gitt det navnet Poulssons Kvarter. 

Sammen med Joh Johannson Eiendom og Teleplan skal Fredensborg Bolig utvikle nærmere 400 boliger på Lysaker ved Fornebuporten t-banestasjon.

Området, tidligere omtalt som Teleplanbyen, er nå i en reguleringsprosess i Bærum kommune og forventes ferdig regulert til sommeren med mulig innflytting noen år senere.

Området har svært attraktiv beliggenhet, med panoramautsikt utover Fornebulandet og Oslofjorden. Boligene ligger tilbaketrukket fra E18, hvor kontorbebyggelsen mot nord vil skjerme, samtidig som oppgraderingen og forlengelsen av Teleplanlokket vil gi svært god adkomst til hovedveisystemet og – ikke minst – den nye hovedsykkelveien.

Åpent informasjonsmøte

Se presentasjonen fra åpent informasjonsmøte om Teleplanbyen ved å klikke på knappen under.

ARBEIDSPLASSER, BOLIGER OG MØTEPLASSER

Boligene vil være et utmerket utgangspunkt for enkel, miljøvennlig og effektiv transport til og fra jobb, samtidig som man har alle nødvendige hverdagstilbud i gangavstand hjemmefra.

Det planlegges fire moderne boligkvartaler med attraktive uteområder, som alle omkranser den felles grønne parken og den levende urbane aksen.

ALT DU TRENGER FOR ET VARIERT OG BEHAGELIG LIV

Boliger, arbeidsplasser, park, byliv og rekreasjon, møteplasser, Fornebubanen, bussholdeplass, hovedsykkelveier, handel, service og bevertning, barnehage

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT OSS

  Henning Strand

  SALGS- OG MARKEDSSJEF

  Jon Atle Botn

  PROSJEKTSJEF