fbpx

NYTT SPENNENDE BOLIGKVARTAL PÅ FORNEBU

- Midt mellom strandliv og hverdagsliv

Poulssons Kvarter

Velkommen til Poulssons Kvarter! Velkommen til sjø og sentrum, grønne parker og spennende arkitektur. Her får du tilgang til et helt nytt og unikt boligkvartal, med umiddelbar nærhet til det du trenger – når du trenger det. 

Fredensborg Bolig utvikler nå et spennende boligkvartal ved Fornebuporten, med umiddelbar nærhet til Lysaker stasjon. Området er ferdig regulert, og har en svært luftig og attraktiv beliggenhet, med panoramautsikt utover Fornebulandet og Oslofjorden.

Midt i mellom sjø og sentrum

I Poulssons Kvarter vil du befinne deg midt i mellom både strandliv og hverdagsliv. Sjøbris og shopping. Det er kort avstand til fine strender som Storøyodden eller Sollerudstranda, shoppingmuligheter på CC Vest og Fornebu S og gode kollektivtilbud. Siden det ligger i Fornebuporten, inngangen til Fornebu, vil du ha svært god adkomst fra hovedveisystemet og den nye hovedsykkelveien, samt kort avstand til Oslo sentrum. Her trenger du ikke å velge, du får det beste av to verdener.

Nærhet til livet

I Poulssons Kvarter finner du moderne boligkvartaler med attraktive uteområder som alle omkranser den felles grønne parken. Boligtypene kommer i forskjellige størrelser og varianter, slik at du kan føle deg hjemme – uansett hvilken livsfase du er i.

Her vil du ha nærhet til både det du trenger, men også det du ønsker å ha nærhet til. Arbeidsplasser, butikker og skoler. Men også flotte naturområder, gode muligheter for aktiviteter og kunstneriske gleder.

Start dagen med et frisk bad i sjøen, og ta lunsjen på en av kafeene i nærheten. Gå deg en tur i vakre Nansenparken og avslutt dagen med en bedre middag på retroperlen Sjøflyhavna Kro. Det finnes også mange turstier i nærheten og skulle du trenge litt kunstnerisk påfyll er Skanskas gjenvinningsanlegg verdt å få med seg. Her har du den perfekte kombinasjonen av en urban livsstil og naturen. Liv og røre og ro. I Poulssons Kvarter har du nærhet til natur og by, sjø og hverdag – nærhet til livet. Velkommen skal du være.

Poulssons Kvarter

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT OSS

  Tom Z. Bliksmark

  Eiendomsmegler

  Lene Markegård

  Eiendomsmegler

  Iga Okon

  EIENDOMSMEGLER