fbpx

ET BYLIV NÆR MARKA

NESTE STOPP: AMMERUD STASJON

Endelig kommer et nytt boligprosjekt på Ammerud. Boligprosjektet Ammerud Stasjon ligger, som navnet hinter om, ved T-banestasjonen. Her kommer det 59 nye leiligheter med balkong, av god kvalitet og til fornuftige priser. Det blir etablert et grønt og fint uteområde i tillegg til stor felles takterrasse. I første etasje ligger matvarebutikken - smidigere blir det ikke. Dette er leiligheter som passer for alle; fra nyetablerte, til barnefamilier, og til eldre som ønsker å bytte ut eneboligen med en mer moderne bolig som krever minimalt med vedlikehold. Nærhet til natur og mange flotte turmuligheter samt ulike servicetilbud gjør Ammerud Stasjon til et svært spennende og attraktivt boligprosjekt.

URBAN KOMFORT MED "KORT VEI TIL ALT"

Ammerud Stasjon passer perfekt for deg som er glad i en aktiv fritid. Oslo-marka ligger så å si rett utenfor døren med mange flotte turmuligheter. Her finnes noe for alle og enhver; Korte turer for småbarnsfamilien eller lengre turer for de mer turvante. Det er også mange ulike tilbud for dem som liker organisert idrett. Ammerud har et aktivt og variert idrettsmiljø. Dessuten er det kort vei til alt av servicetilbud, skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. Alt ligger til rette for et fint og aktivt hverdagsliv.

GOD KVALITET OG SMARTE LØSNINGER

Ammerud Stasjon består av 59 leiligheter. Det er smarte 2- til 4-roms leiligheter med gjennomtenkte løsninger, hvor de minste leilighetene vil koste fra 2,9 millioner kroner. Alle leilighetene har romslige balkonger med plass til sittegruppe og grill. Det etableres et grønt og fint felles uteområde, i tillegg til stor felles takterrasse hvor man kan nyte utsikten på varme sommerdager. Arkitektur og interiør er av god kvalitet med fokus på detaljer og praktiske løsninger. Som kjøper kan du som tilvalg velge mellom to ulike interiørkonsept dersom du ønsker å sette et ekstra preg på ditt nye hjem.

Kanskje neste stopp for deg blir nettopp Ammerud Stasjon? Velkommen skal du være!

MELD INTERESSE

personvern

KONTAKT

Henning Strand-Gjesdal

SALGS- OG MARKEDSSJEF