fbpx

Velkommen til visning

Tirsdag 13. April 2021

kl 1400 - 1500

Ammerudveien 19

Neste stopp: Ammerud Stasjon

Ammerud Stasjon vil bestå av 59 nye leiligheter fra 2-roms til 5-roms med gjennomtenkte løsninger og gode bokvaliteter. Alle leiligheter vil få privat uteplass i form av markterrasse eller balkong, i tillegg blir det etablert et grønt  uteområde og store felles takterrasser.  Med nærhet til flotte turmuligheter og ulike servicetilbud med matvarebutikk i første etasje, ligger alt til rette for et fint og aktivt hverdagsliv. Kanskje Ammerud Stasjon blir ditt neste stopp?

previous arrow
next arrow
Slider

Arkitektens tanker

Fredensborg Bolig har sammen med Arcasa arkitekter utviklet boligprosjektet Ammerud Stasjon.  Det er lagt vekt på å skape boliger med mye lys og trivelig utsyn til omliggende landskap. Med store felles takterrasser og et grønt uteområde vil Ammerud Stasjon bli et attraktivt sted å bo. 

Byggene får spennende fasader med en kombinasjon av lyst treverk og lys teglstein. Balkongrekkverkene i aluminium og glass er utformet slik at de gir et eksklusivt uttrykk til byggets arkitektur. De har en nedre del som er tett for å gi privatliv og en øvre del i glass som slipper inn lys og gir utsyn.

Leilighetene

Ammerud Stasjon  består av to nye bygg med til sammen 59 leiligheter. Leilighetene er 2- til 5-roms på 44–107 m² og får kvaliteter som skaper et gjennomført uttrykk. Kjøkkenet leveres fra HTH og kjennetegnes av god kvalitet i tillegg til å gi et moderne uttrykk. Enstavs matt hvitlakkert eikeparkett gir en lun stemning og harmonerer godt med den gråbeige veggfargen. Leilighetene får store vindusflater som gir mye lys og skaper en god romfølelse. De gode kvalitetene fortsetter inn på baderommet med innredning i samme utførelse som på kjøkken, og står godt i stil til de koksgrå flisene.

Interiørkonsepter

Når du kjøper bolig av Fredensborg Bolig ønsker vi at du skal ha friheten til å velge din personlige stil, vi har derfor utarbeidet tre ulike interiørkonsepter med gode kvaliteter, som du helt uten kostnad kan velge mellom. 

Det er forhåndsvalgt et interiørkonsept som standard, men du kan enkelt velge et av de andre interiørkonseptene. Interiørkonseptene har fått navnene Balanse – standard, Kontrast og Horisont. Tanken bak hvert enkelt interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele boligen, og legge til rette for et fint samspill med dine egne møbler og interiør. 

Ammerud Stasjon kjøkken Balanse standard

Balanse - standard

Dempet og moderne. Beige og nøytrale toner står i fokus i  dette konseptet og gir en lun atmosfære. Kombiner gjerne fargepaletten med andre nyanser av beige og varme jordtoner.

Ammerud Stasjon_kjøkken_kontrast

Kontrast

Sofistikert og tidløst. De tidløse rammene skaper en sofistikert atmosfære, og gir spillerom for din personlige stil med ulike tekstiler og interiør.

Ammerud Stasjon_kjøkken_horisont

Horistont

Harmonisk og naturlig. Kombinasjonen i dette konseptet gir et forfriskende uttrykk, assosiasjoner til den nordiske naturen og danner gode rammer for innredning av leiligheten.

previous arrow
next arrow
Slider

Visning

Du er velkommen til vårt fantastiske visningssenter i Ammerudveien 19. Her har vi en modell av prosjektet, illustrasjoner samt eksempler må materialvalg på kjøkken, bad og gulv.

Kontakt megler for å avtale tidspunkt for visning.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT MEGLER

  Tom Z. Bliksmark

  Eiendomsmegler

  Lene Markegård

  Eiendomsmegler