fbpx

Prosjektstatus

Planlegging
2017-2021
Salgsstart
Q1 2021
Byggestart
Q4 2021
Innflytting
September 2023

Velkommen til visning

Torsdag 28. September 2023

kl 1200 - 1800

Ammerudveien 19

Neste stopp: Ammerud Stasjon

Ammerud Stasjon vil bestå av 59 nye leiligheter fra 2-roms til 5-roms med gjennomtenkte løsninger og gode bokvaliteter. Alle leiligheter vil få privat uteplass i form av markterrasse eller balkong, i tillegg blir det etablert et grønt  uteområde og store felles takterrasser. Med nærhet til flotte turmuligheter og ulike servicetilbud med matvarebutikk i første etasje, ligger alt til rette for et fint og aktivt hverdagsliv. Kanskje Ammerud Stasjon blir ditt neste stopp?

Ammerud Stasjon ferdigstilles 3. kvartal 2023, overtagelse og innflytting planlegges siste halvdel av september.

Ammerud Stasjon_takterrasse
Ammerud Stasjon_takterrasse
Ammerud Stasjon
FasadeAmmerud
Ammerud Stasjon_Gårdsrom
previous arrow
next arrow

Fantastiske 4-roms leiligheter

Et begrenset antall tilgjengelige meget flotte 4-roms leiligheter i bygg B. Leilighetene har en gjennomgående og praktisk planløsning som inneholder entré/gang, tre gode soverom, ett pent flislagt baderom, kjøkken og stue med utgang til vestvendt balkong på ca. 7,5 m². Det blir heis i bygget og mulighet for å kjøpe garasjeplass i felles anlegg.

Nyt utsikten

Ammerud Stasjon får store felles takterrasser med sittegrupper, pergolaer og beplantning. Takterrassene blir en fin møteplass for alle beboere, hvor man kan nyte fantastisk utsikt og sol fra morgen til kveld.

Unike betingelser

Vi ønsker å gjøre boligkjøp enkelt og trygt for deg. Derfor senker vi terskelen og tilbyr deg nå unike betingelser:

– 0 kr i forskudd
– Lave bokostnader
– Avdragsfrihet i 10 år

Arkitektens tanker

Fredensborg Bolig har sammen med Arcasa arkitekter utviklet boligprosjektet Ammerud Stasjon. Det er lagt vekt på å skape boliger med mye lys og trivelig utsyn til omliggende landskap. Med store felles takterrasser og et grønt uteområde vil Ammerud Stasjon bli et attraktivt sted å bo. 

Byggene får spennende fasader med en kombinasjon av lyst treverk og lys teglstein. Balkongrekkverkene i aluminium og glass er utformet slik at de gir et eksklusivt uttrykk til byggets arkitektur. De har en nedre del som er tett for å gi privatliv og en øvre del i glass som slipper inn lys og gir utsyn.

Leilighetene

Ammerud Stasjon består av to nye bygg med til sammen 59 leiligheter. Leilighetene er 2- til 5-roms på 44–107 m² og får kvaliteter som skaper et gjennomført uttrykk. Kjøkkenet leveres fra HTH og kjennetegnes av god kvalitet i tillegg til å gi et moderne uttrykk. Enstavs matt hvitlakkert eikeparkett gir en lun stemning og harmonerer godt med den gråbeige veggfargen. Leilighetene får store vindusflater som gir mye lys og skaper en god romfølelse. De gode kvalitetene fortsetter inn på baderommet med innredning i samme utførelse som på kjøkken, og står godt i stil til de koksgrå flisene.

Ammerud Stasjon_stue
Ammerud Stasjon kjøkken horisont
Ammerud Stasjon_soverom
Ammerud Stasjon Bad
Ammerud Stasjon stue
Ammerud Stasjon Soverom
Ammerud Stasjon bad
Ammerud Stasjon kjøkken balanse
Ammerud Stasjon kjøkken horisont
Ammerud Stasjon kjøkken kontrast
Ammerud Stasjon barnerom/kontor
previous arrow
next arrow

Visning

Du er alltid velkommen til vårt fantastiske visningssenter i Ammerudveien 19. Her har vi en modell av prosjektet, illustrasjoner samt eksempler må materialvalg på kjøkken, bad og gulv.

Kontakt megler for å avtale tidspunkt for visning.

Finansier boligen slik det passer deg best

Når du kjøper bolig på Ammerud Stasjon har du full frihet til å velge den beste økonomiske løsningen for deg og din livsstil! Vi tilbyr to alternativer som gir deg muligheten til å sikre din drømmebolig; -100% innskudd eller 40% innskudd og 60 % fellesgjeld.

Alternativ 1: 100% innskudd
Har du mulighet og ønsker en tilværelse uten gjeld velger du 100% innskudd og eier boligen din helt gjeldfritt. Nyt følelsen av eierskap uten økonomiske byrder og invester med din oppsparte egenkapital.

Alternativ 2: 40 % innskudd og 60 % fellesgjeld
Borettslaget etableres med et felles lån som utgjør inntil 60% av kjøpesummen. Mangler du egenkapital eller ønsker du å oppnå din drømmebolig uten å måtte binde opp hele din egenkapital? Da kan det være et godt valg for deg å benytte deg av tilbudet om 60 % fellesgjeld. Med 40 % egenkapital, eller privat finansiering, får du tilgang til din drømmebolig samtidig som du kan gjøre andre investeringer eller rett og slett bare ønsker større økonomisk fleksibilitet.

Individuell nedbetaling av fellesgjeld
På Ammerud Stasjon har vi også inngått en avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). IN-ordningen åpner for at den enkelte eier helt eller delvis kan nedbetale boligens andel av fellesgjeld. En innbetaling innenfor IN-ordningen gir andelseieren reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjonen i renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld. Innfrielse ved innbetaling på IN-ordningen kan gjøres ved sluttoppgjøret før overtakelse eller inntil 2 ganger årlig.

Prosjektets boligvelger viser priser og kostnader basert på alternativ 1 med 100% innskudd. Ta kontakt med megler dersom du ønsker prisliste basert på finansiering med andel fellesgjeld.

Boligportal for kjøpere

Som boligkjøper på Ammerud Stasjon vil du få tilgang til vår digitale boligportal. Vi ønsker at du til enhver tid skal være godt orientert og at det skal være lett å kommunisere med oss. I boligportalen vil vi løpende oppdatere deg på fremdrift og legge ut informasjon om Ammerud Stasjon.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med din kundeveileder er det enkelt å sende oss en melding fra boligportalen.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT MEGLER

  Tom Z. Bliksmark

  Eiendomsmegler

  Lene Markegård

  Eiendomsmegler