fbpx

ET BYLIV NÆR MARKA

Prosjektstatus

Planlegging
2017-2021
Salgsstart
Q1 2021
Byggestart
Q4 2021
Innflytting
September 2023

Neste stopp: Ammerud Stasjon

Ammerud Stasjon vil bestå av 59 nye leiligheter fra 2-roms til 5-roms med gjennomtenkte løsninger og gode bokvaliteter. Alle leiligheter vil få privat uteplass i form av markterrasse eller balkong, i tillegg blir det etablert et grønt  uteområde og store felles takterrasser. Med nærhet til flotte turmuligheter og ulike servicetilbud med matvarebutikk i første etasje, ligger alt til rette for et fint og aktivt hverdagsliv. Kanskje Ammerud Stasjon blir ditt neste stopp?

Ammerud Stasjon_takterrasse
Ammerud Stasjon_takterrasse
Ammerud Stasjon
FasadeAmmerud
Ammerud Stasjon_Gårdsrom
previous arrow
next arrow

Arkitektens tanker

Fredensborg Bolig har sammen med Arcasa arkitekter utviklet boligprosjektet Ammerud Stasjon. Det er lagt vekt på å skape boliger med mye lys og trivelig utsyn til omliggende landskap. Med store felles takterrasser og et grønt uteområde vil Ammerud Stasjon bli et attraktivt sted å bo. 

Byggene får spennende fasader med en kombinasjon av lyst treverk og lys teglstein. Balkongrekkverkene i aluminium og glass er utformet slik at de gir et eksklusivt uttrykk til byggets arkitektur. De har en nedre del som er tett for å gi privatliv og en øvre del i glass som slipper inn lys og gir utsyn.

Leilighetene

Ammerud Stasjon består av to nye bygg med til sammen 59 leiligheter. Leilighetene er 2- til 5-roms på 44–107 m² og får kvaliteter som skaper et gjennomført uttrykk. Kjøkkenet leveres fra HTH og kjennetegnes av god kvalitet i tillegg til å gi et moderne uttrykk. Enstavs matt hvitlakkert eikeparkett gir en lun stemning og harmonerer godt med den gråbeige veggfargen. Leilighetene får store vindusflater som gir mye lys og skaper en god romfølelse. De gode kvalitetene fortsetter inn på baderommet med innredning i samme utførelse som på kjøkken, og står godt i stil til de koksgrå flisene.

Nyt utsikten

Ammerud Stasjon får store felles takterrasser med sittegrupper, pergolaer og beplantning. Takterrassene blir en fin møteplass for alle beboere, hvor man kan nyte fantastisk utsikt og sol fra morgen til kveld.

Ammerud Stasjon_stue
Ammerud Stasjon kjøkken horisont
Ammerud Stasjon_soverom
Ammerud Stasjon Bad
Ammerud Stasjon stue
Ammerud Stasjon Soverom
Ammerud Stasjon bad
Ammerud Stasjon kjøkken balanse
Ammerud Stasjon kjøkken horisont
Ammerud Stasjon kjøkken kontrast
Ammerud Stasjon barnerom/kontor
previous arrow
next arrow

Boligportal for kjøpere

Som boligkjøper på Ammerud Stasjon vil du få tilgang til vår digitale boligportal. Vi ønsker at du til enhver tid skal være godt orientert og at det skal være lett å kommunisere med oss. I boligportalen vil vi løpende oppdatere deg på fremdrift og legge ut informasjon om Ammerud Stasjon.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med din kundeveileder er det enkelt å sende oss en melding fra boligportalen.