fbpx

ET BYLIV NÆR MARKA

NESTE STOPP: AMMERUD STASJON

Ammerud Stasjon vil bestå av 59 nye leiligheter fra 2-roms til 4-roms med gjennomtenkte løsninger og gode bokvaliteter. Alle leiligheter vil få privat uteplass i form av markterrasse eller balkong, i tillegg blir det etablert et grønt uteområde og store felles takterrasser. Med nærhet til flotte turmuligheter og ulike servicetilbud med matvarebutikk i første etasje, ligger alt til rette for et fint og aktivt hverdagsliv. Kanskje Ammerud Stasjon blir ditt neste stopp?

ARKITEKTENS TANKER
Fredensborg Bolig har sammen med Arcasa arkitekter utviklet boligprosjektet Ammerud Stasjon. Det er lagt vekt på å skape boliger med mye lys og trivelig utsyn til omliggende landskap. Med store felles takterrasser og et grønt uteområde vil Ammerud Stasjon bli et attraktivt sted å bo.

Byggene får spennende fasader med en kombinasjon av lyst treverk og lys teglstein. Balkongrekkverkene i aluminium og glass er utformet slik at de gir et eksklusivt uttrykk til byggets arkitektur. De har en nedre del som er tett for å gi privatliv og en øvre del i glass som slipper inn lys og gir utsyn.

LEILIGHETENE

Ammerud Stasjon består av to bygg med til sammen 59 leiligheter. Leilighetene er 2-, 3- og 4-roms på 44–107 m² og får kvaliteter som skaper et gjennomført uttrykk. Kjøkkenet leveres fra HTH og kjennetegnes av god kvalitet i tillegg til å gi et moderne uttrykk. Lekker enstavs grålakkert eikeparkett gir en lun stemning og harmonerer godt med den gråbeige veggfargen. Leilighetene får store vindusflater som gir mye lys og skaper en god romfølelse. De gode kvalitetene fortsetter inn på baderommet med innredning i samme utførelse som på kjøkken, og står godt i stil til de koksgrå flisene.

3 ulike interiørkonsepter
Fredensborg Bolig har gjort det mulig for deg som kjøper leilighet på Ammerud Stasjon å velge kostnadsfritt blant tre ulike interiørkonsepter. Her kan du selv være med på å påvirke hvordan leiligheten din skal se ut.

FELLESAREALER TIL GLEDE FOR ALLE

Utearealene er gjennomtenkte og tilrettelagt for et godt og praktisk hverdagsliv. Det er lagt opp til flere hyggelige samlingsplasser og muligheter for utfoldelse for alle beboerne. Bygg A og C får store felles takterrasser med sittegrupper, pergolaer og beplantning. Takterrassene blir en fin møteplass for alle beboere, hvor man kan nyte utsikt og sol på varme dager.

Gårdsrommet er utarbeidet i samarbeid med landskapsarkitekt Asplan Viak, her er alt nøye planlagt og tilrettelagt for utendørs opphold. Uteområde får sittegrupper og lekeapparat hvor beboerne får mulighet til å treffes i trivelige omgivelser. Det lages en barnevennlig lekeplass med sandkasse, huske og klatrestativ. I tillegg blir det fin plen som kan benyttes til lek og ballspill. Med andre ord, vil mulighetene utendørs være til glede for både liten og stor. I underetasjen blir det parkeringsanlegg, og sykkelparkering, enkelt sykkelverksted og smørebod for dem som er glad i å preppe skiene.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT

  Helene Røgler

  EIENDOMSMEGLER

  Tom Z. Bliksmark

  Eiendomsmegler