fbpx

B10 STUDIO

Compact living in Asker

B10 Studio

«Compact living»-trenden er et resultat av at stadig flere ønsker å bo i og rundt storbyer. Samtidig øker miljøfokuset, og verdier er i endring. De siste årene har gode opplevelser blitt viktigere enn å kunne vise frem størst mulig bolig, fylt med ting man sjeldent bruker.

B10 rommer 67 studioleligheter på 22 - 34 m². De fleste leilighetene leveres møblert, med flott kjøkken med integrerte hvitevarer, hylle- og skapløsning med et nedfellbart spisebord, fire stoler og skapseng. Skapsengen er sentral i studiokonseptet. På dagtid fungerer den som sofa og bokhylle, mens den om kvelden enkelt forvandles til en dobbeltseng. 

Leilighetene i de øverste etasjene har flott utsikt. Alle leiligheten som vender mot vest har stor skyvedør ut mot balkong. Det er interiørarkitektene Paulsen & Nilsen som står bak interiørkonseptet i B10 Studio. Leilighetene har i tillegg til smarte innredningløsninger tidsriktig og moderne standard med 1-stavs parkett på gulv, kjøkken med integrerte hvitevarer og bad med store "Terrazzo" fliser på gulv og en kombinasjon av "Terrazzo" og Vitra white glossy på vegg.

BANKVEIEN 10

Midt i hjertet av Asker sentrum ligger Bankveien 10, også kjent som Sentrumsgården og Asker høyeste bygg. Bygget ble oppført sent på 60-tallet. Eiendommen gjennomgår nå en total transformasjon og vil etter ombygging fremstå som toppmoderne med gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter.

Bankveien 10 vil bestå som to separate bygg som kobles sammen på midten, her blir det etablert private hager samt fellesareal for leilighetene.

Leilighetene er fra effektive 1-roms på 22 m² til romslige 4-roms på 120 m². 1-roms leilighetene vender alle mot vest, noe som gir glimrende lysforhold. Sammen med skyvedører ut mot egen privat uteplass gir dette gode bokvaliteter. De største leilighetene vil være lokalisert i byggenes toppetasjer. Lavbygget (B) vil få 4 toppleiligheter med intern trapp opp til private takterrasser på 45 m². Høybygget (A) vil få 3 fantastiske toppleiligheter over 2 plan med egne private takterrasser med flott utsikt over byen.

Variasjonen av størrelser på leilighetene legger til rette for et bomiljø sammensatt av mennesker i ulike aldre og livsfaser. På gateplan skaper vi lyse og gjennomgående lokaler for næringsvirksomhet som gjør at gågatene rundt bygget blir levende samt gir en god atmosfære i bybilde.

Bankveien 10 er en viktig brikke i videreutviklingen av et helt kvartal. Prosjektet har en unik plassering i Asker sentrum. I Bankveien 10 er det svært kort vei til butikker, treningssenter, kollektiv trafikk, kulturtilbud og offentlige instanser. Asker kan også by på flotte natur og friområder med sin nærhet til marka og sjøen. Her kan man la bilen stå uten at det går på bekostning av komfort.

Vårt ønske for Bankveien 10 er å skape gode, trygge og grønne bilfrie fellesrom, attraktive områder for beboerne og besøkende med inkluderende sosiale møteplasser. På takhagen mellom byggene kan man trekke seg vekk fra byen og finne ro. Her er det plasser for samvær og opphold, enten du vil nyte en kaffe og lese en bok i fred og ro eller invitere gode venner på middag en solskinnsdag.

Bankveien 10 skal ha rom for både liten og stor, føles trygt og attraktivt med likeverd for alle, gi de som bor her stolthet over nettopp å bo i Bankveien 10. Her skal alle føle seg velkomne.