Sentralt, rolig og landlig på Skårer Syd

TUNVEIEN 2

På tomten til det som i dag er gartneri skal Fredensborg Bolig føre opp inntil 400 nye leiligheter. Beliggenheten er sentral, men allikevel i rolige og landlige omgivelser på Skårer Syd i Lørenskog kommune.

Som utbygger er vi kontinuerlig opptatt av å forbedre våre prosjekter. I Tunveien skal vi som alltid strekke oss langt for å legge til rette for en fantastisk bo-opplevelse.

OMRÅDE

Nærområdet på Skårer Syd byr på en rekke aktivitetstilbud noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. I umiddelbar nærhet finnes bl.a. svømmehall, fotballbaner, ishall og skøytebane. Liker du deg i marka, ligger Østmarka og lokker bare noen minutter unna. Her finner du et godt løypenett sommer som vinter. I tilknytting til Losby Gods ligger et av landets flotteste golfanlegg. Området er også et meget populært tur- og rekreasjonsområde.

Området tilbyr også to store kjøpesenter. Triaden og Metro senteret tilby begge et rikt utvalg av både butikker og spisesteder. Lørenskog kommune tilbyr via har et godt servicetilbud og tilbyr. Kulturhuset Lørenskog, som huser alt fra kino og bibliotek til teaterforestillinger, konsertopptredener, operakafé og familiedisko, tilbyr med andre ord noe for enhver smak! For deg med barn er det flere skoler og barnehager i nærområdet.

Offentlig kommunikasjon er godt utbygd i kommunen. Fra Triaden senter, kun 5 minutters gange fra Berger Hage, finner du nærmeste bussholdeplass som tar deg i retning mot både Oslo og Lillestrøm. Her er det 5 avganger i timen om morgenen i begge retninger. Det planlegges i tillegg er en helt ny trase for T-bane linje inn mot Oslo.

MELD INTERESSE

personvern

Morten Keiserud

PROSJEKTSJEF