fbpx

Velkommen til en historisk mulighet.
Velkommen til Villa Ullvin.

Prosjektstatus

Planlegging
2017 - 2021
Salgsstart
Q4 2021
Byggestart
Q3 2022
Innflytting
1. halvår 2024

Kontakt megler for å avtale visning

Sognsveien 9 A

VILLA ULLVIN - DET HISTORISKE PROSJEKTET

Fredet. Fredelig. Historisk og betydningsfull. Nå vekker vi til live – den ærverdige overlegevillaen ved Ullevål. Vi totalrehabiliterer og tilbakefører standarden til fordums tider og inviterer til et tidløst prosjekt av de  sjeldne! Villa Ullvin i Sognsveien 9A, ble oppført i 1919 etter tegninger av arkitekt Victor Nordan. Bygget som bolig for overleger ved Ullevål Sykehus, i jugendstil med nyanser av nyklassisisme og nordisk nybarokk.

Villa Ullvin Fasade 3
Villa Ullvin fasade 1
Villa Ullvin Fasade 2
previous arrow
next arrow

Villa Ullvin

Villaen ble i sin tid konstruert med høy standard, hvor kvaliteter som vannbåren varme og integrert kjellergarasje for automobil var en selvfølge. I 2012 ble Ullvin fredet. Villa Ullvin står nå ovenfor en omfattende rehabilitering, som innebærer gjennomgående oppgraderinger for å ivareta byggets opprinnelige kvaliteter og forsterke boligens identitet.

I tett dialog med byantikvaren utvikler Fredensborg Bolig 8 fantastiske leiligheter i Villa Ullvin, som vil få rom med store mengder sjarm, evig karakter og høye kvaliteter.

Leilighetene

Villa Ullvin vil romme 8 fantastiske leiligheter, som vil få store mengder sjarm, evig karakter og høye kvaliteter. Leilighetene vil holde meget høy standard med snekkerbygde kjøkken og bad, og andre kvalitetsprodukter med klassisk preg som vil leve i mange år. Tanken har hele tiden vært å ivareta og oppgradere byggets opprinnelige kvaliteter, og forsterke bygningens identitet og karakter etter arkitekt Victor Nordan.  Velkommen til et hus med historisk sus!

Villa Ullvin stue
Villa Ullvin stue med trapp
Villa Ullvin Soverom
Villa Ullvin_Kjøkken_01
previous arrow
next arrow

Villa Ullvins Interiør

Interiøret i ærverdige Villa Ullvin er utformet av de anerkjente interiørarkitektene Paulsen & Nilsen. Paulsen & Nilsen ble etablert i 2009 av interiørarkitektene Mariann Paulsen og Kristine Nilsen, som i dag har et team bestående av 12 dedikerte og lidenskapelige designere med lokal og internasjonal erfaring ved sin side.

Villa Ullvin_kjøkken
Villa Ullvin_kjøkkendetaljer
Villa Ullvin_stue mot kjøkken
previous arrow
next arrow

Kjøkken

Kjøkkenet skal være et sosialt rom med god plass til et stort spisebord. I tillegg kan du nyte unike kvaliteter i form av høy himling, originale stukkaturer, listverk, vinduer og gulv. Store vindusflater slipper inn mye dagslys, og du vil føle at hagen og naturen nærmest kommer inn i leiligheten.

Kjøkkenet får skreddersydde løsninger fra Nordiska Kök. Den svenske produsenten er kjent for å bygge høykvalitetskjøkken, helt fra bunnen på sitt snekkerverksted utenfor Göteborg. Kjøkkenet ditt i Villa Ullvin får ramtrestammer og en litt mer moderne vri på de klassiske frontene. Dette blir sjenerøse kjøkken med svært god plass til oppbevaring. Overskapene vil henge fritt fra sideveggene og skape luft og et lettere uttrykk. Benkeplatene leveres i kompaktlaminat som standard, men med mulighet for stein som tilvalg.

Baderom

Badene vil generelt få en høy grad av komfort. Dette blir lyse og freshe bad, med kombinasjoner og kontraster mellom det klassiske, det stramme og det moderne. Villa Ullvin får baderomsmøbler fra Nordiska Kök – som byr på svært god og praktisk oppbevaringsplass. Innredningen får ramtrestammer og en mer moderne vri på de klassiske frontene med grønnmalt eik.

Baderomsflisene kommer fra portugisiske Topcer, kjent for sine kvalitetsfliser i porselen. Flisene i Villa Ullvin vil være mønstrede i dus grønt og beige med et klassisk uttrykk. Kombinasjonen av malte veggflater og veggfliser gir et rent og rolig uttrykk. Badene får armaturer av høy kvalitet fra tyske Dornbracht med myke og klassiske former. Noen bad får også dobbeldusj. Loftsbadene får frittstående badekar og separat dusj.

Villa Ullvin_bad
Villa Ullvin_Baderomsmøbel
Villa Ullvin Baderom
previous arrow
next arrow

Villa Ullvin - En grønn oase

Villa Ullvin tilbyr helt unike boliger – med store rom, stor takhøyde, historiske kvaliteter og rike detaljer. Men det er ikke bare innendørs du vil trives. Også utomhus skiller Villa Ullvin seg ut – ved å tilby egne hageområder og svært gode fellesarealer.

Utendørs blir det flere sosiale fellesområder, blant annet felles spiseplass med pergola og en egen bocciabane. Villa Ullvin blir en grønn oase på en sentral adresse i hovedstaden.

Boligportal for kjøpere

Som boligkjøper på Villa Ullvin vil du få tilgang til vår digitale boligportal når denne er klar. Vi ønsker at du til enhver tid skal være godt orientert og at det skal være lett å kommunisere med oss. I boligportalen vil vi løpende oppdatere deg på fremdrift og legge ut informasjon om Villa Ullvin.

Vi vil tilgjengeliggjøre en tilvalgsmeny tilpasset Villa Ullvin når tilvalgsperioden åpner. Du vil motta informasjon i god tid før tilvalgsprosessen starter.

Det vil legges opp en knapp for innlogging her når boligportalen er klar.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT

  Lillian Ch. Nerlinger

  Eiendomsmegler

  Anne May Guerrero-Wilner

  Eiendomsmegler