fbpx

Velkommen til en historisk mulighet.
Velkommen til Villa Ullvin.

VILLA ULLVIN

Det historiske prosjektet – Villa Ullvin

Fredet. Fredelig. Historisk og betydningsfull. Nå vekker vi til live – den ærverdige overlegevillaen ved Ullevål. Vi totalrehabiliterer og tilbakefører standarden til fordums tider og inviterer til et tidløst prosjekt av de sjeldne!

Villa Ullvin i Sognsveien 9A, ble oppført i 1919 etter tegninger av arkitekt Victor Nordan. Bygget som bolig for overleger ved Ullevål Sykehus, i jugendstil med nyanser av nyklassisisme og nordisk nybarokk.

Villaen ble i sin tid konstruert med høy standard, hvor kvaliteter som vannbåren varme og integrert kjellergarasje for automobil var en selvfølge. I 2012 ble Ullvin fredet.

Villa Ullvin står nå ovenfor en omfattende rehabilitering, som innebærer gjennomgående oppgraderinger for å ivareta byggets opprinnelige kvaliteter og forsterke boligens identitet.

I tett dialog med byantikvaren utvikler Fredensborg Bolig 8 fantastiske liebhaber-leiligheter i Villa Ullvin, som vil få rom med store mengder sjarm, evig karakter og høye kvaliteter.

Velkommen til en historisk mulighet.
Velkommen til Villa Ullvin.

Område Villa Ullvin

Det sjarmerende området – Villa Ullvin

I sydspissen av Norges største hageby ligger Villa Ullvin. Tilbaketrukket og omkranset av løvtrær og frodig vegetasjon. Grundige uteromsplaner sørger for at villaens grøntareal vil fremstå som en sjenerøs videreføring av hagebyens attraktive karakter.

Villa Ullvin er i umiddelbar nærhet til det aller meste; bakerier, kafeer, restauranter, treningssentre, tennisbaner, kollektivtilbud, blomsterhandler og flere spesialbutikker. Med plaskedam og egen fontene, parker og mange boltreplasser, fremheves området ofte som et prakteksempel på god byplanlegging.

collage

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT

  Anne May Guerrero-Wilner

  Eiendomsmegler

  Lillian Ch. Nerlinger

  Eiendomsmegler