fbpx

Inntil 160 leiligheter med optimale solforhold i sentrum av Vestby

KROERVEIEN - VESTBY

Sammen med Arcasa arkitekter utvikler Fredensborg Bolig denne eiendommen som ligger midt i Vestby sentrum. Tomten ligger vis a vis togstasjonen og i umiddelbar nærhet til de fleste servicefunksjoner.

Eiendommen har meget gode solforhold. Dette vil vi selvfølgelig leiligheten nyte godt av. Vi vil plassere byggene på tomten slik at flest mulig leiligheter får optimale solforhold. Prosjektet vil bestå av til sammen inntil 160 leiligheter og et næringslokale på gateplan mot Kroerveien.

I Fredensborg Bolig er vi kontinuerlig opptatt av å forbedre våre prosjekter. I Kroerveien skal vi som alltid strekke oss langt for å legge slik at det skal bli et attraktivt sted for deg å bo. - Vi skaper bedre hjem.

OMRÅDE

Vestby er under utvikling og er en kommune i sterk vekst. Kommunen blir omtalt av mange som det nye knutepunktet i Follo. Det er kort avstand til Oslo med bil eller tog.

Kommunen kan bl.a. tilby Vestby Storsenter, Oslo Fashion Outlet, spisesteder, frisører, treningsstudio, flerbrukshall og alt dette er innenfor gangavstand fra Kroerveien. Det samme gjelder barnehage, barneskole, videregående skole og ungdomsskole.

Det er også kort vei til naturen med marka som et populært utfluktsmål med både turstier og skiløyper om vinteren. Det finnes også en egen sykkelsti som går gjennom kommunen. Kun 10 minutters kjøring unna finner du kysten med strender. Her finner du bl.a idylliske Hvitsten, Emmerstad og Kroken.

Beliggenheten er med andre ord super - både sentralt og landlig, samt at det er godt med service-, aktivitet- og helsetilbud, og godt med arbeidsplasser i området.

MELD INTERESSE

    personvern

    Tony Stabu

    PROSJEKTSJEF