fbpx

Kun 600 meter fra Jessheim sentrum.

Byggingen er godt i gang!

Kontakt megler på tlf. 450 04 300 for privat tomtevisning.

Velkommen til visning

Døliringen, 2050 Jessheim

Søndag 10. Oktober 2021

kl 1500 - 1600

Mandag 11. Oktober 2021

kl 1700 - 1800

Tirsdag 12. Oktober 2021

kl 1700 - 1800

VESTBYEN

Nå utvikles et nytt boligområde kun 600 meter fra Jessheim sentrum – Vestbyen. Vestbyen blir en ny bydel på Jessheim. Området vil bestå av moderne kvalitetsboliger med deilige parker og friområder rundt. Vestbyen er et spennende solfylt boligkonsept med gode kvaliteter som legger til rette for en fantastisk bomiljø.

Leilighetene vil få god standard med store vindusflater som gir mye lys. Himling uten taklister og listfrie vindussmyg og 1-stavs eikeparkett på gulv. Kjøkkeninnredningen er stilren med hvite glatte fronter og integrerte hvitevarer. Delikate baderom med moderne fliser. De fleste leilighetene får privat uteplass i form av markterrasse, balkong eller takterrasse.

Vestbyen_Livingroom_Nr2
Vestbyen_Kitchen_Nr2
Vestbyen_Balcony
Vestbyen_Kitchen_Nr1
Vestbyen_Livingroom_Nr1
Vestbyen_Bedroom
previous arrow
next arrow

VESTHAGEN

I SALG NÅ

Vesthagen Bygg H salgstrinn 1 er nå i salg. Salgstrinnet består av 2 – til 3-roms leiligheter. Leilighetene får store vindusflater, moderne kjøkken, 1-stavs eikeparkett og privat uteplass.

Fasade av Kløvertunet Bygg G i Vestbyen - Jessheim

KLØVERTUNET

I SALG NÅ

Kløvertunet vil bestå av 3 bygg (E, F og G) med totalt 120 leiligheter fra 2-roms til 4-roms. Kløvertunet har vært en salgssuksess, men det er fremdeles flere flotte leiligheter igjen fra 68 m² til 99 m². Se tilgjengelige leiligheter i boligvelgeren.

VESTBYEN BYGG C og D

I SALG NÅ

Vestbyen Bygg C og Bygg D nærmer seg ferdigstillelse, og det er kun en  leilighet tilgjengelig. Ønsker du å flytte inn i en helt ny leilighet med god standard, har du mulighet til å sikre deg en flott 3-roms leilighet med kort vei til Jessheim sentrum. Det planlegges for overtakelse høst 2021. Se boligvelger bygg D for plantegning.

Vestbyen Jessheim
Vesthagen
Vesthagen
Vestbyen - Kløvertunet, Bygg G
Vestbyen - Bygg A til D
Vestbyen - Kløvertunet, Bygg E
Uteområde
Inngangsparti
Vestbyen
Vestbyen
Vestbyen - Kløvertunet, Bygg E
previous arrow
next arrow
 

OMRÅDET

Med sin nærhet til Gardermoen og Oslo er det et ypperlig sted å bo. Fra Vestbyen er det bare en spasertur på 600 meter inn til Jessheim sentrum med nærhet til servicetilbud og butikker. Det finnes også fine tur og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

Jessheim er et område i vekst og utvikling med ny jernbane, flere store handels- og næringsetableringer og med mange flotte boligprosjekter under utvikling.

vY_Jessheim_områdebilder_sommer-17
Nordbytjernet_1
vY_Jessheim-9_
vY_Jessheim_områdebilder_sommer-37
_DSF6162
_J3A1638
vY_Jessheim_områdebilder_sommer-21
previous arrow
next arrow

MELD INTERESSE

    personvern

    Kåre A. Brustad

    EIENDOMSMEGLER

    Linn Helsten

    EIENDOMSMEGLER