fbpx

Kun 600 meter fra Jessheim sentrum.

Byggingen er godt i gang!

Kontakt megler på tlf. 450 04 300 for privat tomtevisning.

Velkommen til visning

Onsdag 12. April 2023

kl 1600 - 1700

Døliringen, 2050 Jessheim

VESTBYEN

Nå utvikles et nytt boligområde kun 600 meter fra Jessheim sentrum – Vestbyen. Vestbyen blir en ny bydel på Jessheim. Området vil bestå av moderne kvalitetsboliger med deilige parker og friområder rundt. Vestbyen er et spennende solfylt boligkonsept med gode kvaliteter som legger til rette for et fantastisk bomiljø.

Leilighetene vil få god standard med store vindusflater som gir mye lys. Himling uten taklister og listfrie vindussmyg og 1-stavs eikeparkett på gulv. Kjøkkeninnredningen er stilren med hvite glatte fronter og integrerte hvitevarer. Delikate baderom med moderne fliser. De fleste leilighetene får privat uteplass i form av markterrasse, balkong eller takterrasse.

Vestbyen_Livingroom_Nr2
Vestbyen_Kitchen_Nr2
Vestbyen_Balcony
Vestbyen_Kitchen_Nr1
Vestbyen_Livingroom_Nr1
Vestbyen_Bedroom
previous arrow
next arrow

KLØVERTUNET

4 INNFLYTNINGSKLARE LEILIGHETER

Leilighetene ligger høyt og fint i byggets 6 etasje og inneholder en stilren kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer og to delikate flislagte bad med varmekabler. Videre har leilighetene 3 soverom, innvendig bod, samt en hyggelig vestvendt balkong på ca. 10 m²!

Det medfølger 1 sportsbod i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle leilighetene!

VESTSKOGEN

I SALG NÅ

Vestskogen vil bestå av fem bygg. Byggetrinn 4 består av bygg J og K med totalt 126 leiligheter. Det vil være varierte leilighetstyper fra 2-roms på ca. 37 m² til 4-roms leiligheter på ca. 76 m². Vestskogen er tegnet av Rett-hjem arkitekter.

I underetasjene etableres det felles garasje og bodanlegg. Fokuset har vært å skape prisgunstige boliger, uten å gå på kompromiss med verken standard eller bokvalitet. Planløsningene er fleksible og åpne med store vindusflater, som gir godt med sollys. Alle leilighetene har private uteplasser enten i form av innglasset balkong eller balkong.

Leilighetene vil få en stilren kjøkkenløsning med hvite fronter og integrerte hvitevarer. Baderom med moderne flisvalg. 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Himling uten taklister og listfrie vindussmyg.

Vestbyen Jessheim
Vesthagen
Vesthagen
Vestbyen - Kløvertunet, Bygg G
Vestbyen - Bygg A til D
Vestbyen - Kløvertunet, Bygg E
Uteområde
Inngangsparti
Vestbyen
Vestbyen
Vestbyen - Kløvertunet, Bygg E
previous arrow
next arrow
 

OMRÅDET

Med sin nærhet til Gardermoen og Oslo er det et ypperlig sted å bo. Fra Vestbyen er det bare en spasertur på 600 meter inn til Jessheim sentrum med nærhet til servicetilbud og butikker. Det finnes også fine tur og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

Jessheim er et område i vekst og utvikling med ny jernbane, flere store handels- og næringsetableringer og med mange flotte boligprosjekter under utvikling.

vY_Jessheim_områdebilder_sommer-17
Nordbytjernet_1
vY_Jessheim-9_
vY_Jessheim_områdebilder_sommer-37
_DSF6162
_J3A1638
vY_Jessheim_områdebilder_sommer-21
previous arrow
next arrow

MELD INTERESSE

    personvern

    Kåre A. Brustad

    EIENDOMSMEGLER

    Andreas Stendal Boulos

    EIENDOMSMEGLER