fbpx

Bo med solen på
sitt aller beste

Byggingen er godt i gang!

Kontakt megler på tlf. 450 04 300 for privat tomtevisning.

VESTBYEN

Nå utvikles et nytt boligområde kun 600 meter fra Jessheim sentrum - Vestbyen. Vestbyen blir en ny bydel på Jessheim. Området vil bestå av moderne kvalitetsboliger med deilige parker og friområder rundt. Vestbyen er et spennende solfylt boligkonsept, bestående av prisgunstige leiligheter fra 33 til 85 m² med pris fra 2.390.000,-.

Vestbyen, et miljøvennlig alternativ med gode kvaliteter som legger til rette for en fantastisk bo-opplevelse i hjertet av Jessheim. Som utbygger er vi kontinuerlig opptatt av å forbedre våre prosjekter, og Vestbyen er nok et eksempel der vi strekker oss litt lenger for å skape den beste boligen for våre kjøpere. Vannbåren gulvvarme, moderne og gjennomtenkte kjøkkenløsninger med integrerte hvitevarer og baderom med delikate porcellanato fliser er noen av kvalitetene en boligkjøper i Vestbyen kan vente seg.

Husbanken har blitt et kvalitetsstempel for nye boligprosjekt - det er ensbetydende med at leilighetene er miljøvennlig, energivennlig og universelt utformet. At Vestbyen er en av disse, er vi i Fredensborg Bolig stolte av. Ikke bare er vi stolte, men det kommer også deg som kjøper til gode. Det betyr at du som kjøper kan få finansiering på inntil 80 % og til markedets laveste rente, som pr i dag er på 1,55%, er det ikke mange som kan konkurrere med.

Kontakt megler for å avtale visning

VISNING

Vi avholder private tomtevisninger i visningssenteret som vi har etablert på tomten. Her har vi samlet alt av informasjon om Vestbyen - Jessheim og har trykte prospekter til utdeling.

Ta kontakt med megler når det måtte passe deg. Megler, Kåre Brustad, nås på mobil 450 04 300.

OMRÅDET

Jessheim er et område i vekst og utvikling. Med sin nærhet til Gardermoen og Oslo er det et ypperlig sted å bo. Fra Vestbyen er det bare en spasertur på 600 meter inn til Jessheim sentrum og alle dets servicetilbud og butikker. Likeledes finnes fine tur og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

På Jessheim er det vekst og utvikling. Ny jernbane, flere store handels- og næringsetableringer og med mange flotte boligprosjekter under oppseiling. Å bo på Vestbyen gir deg nærhet til service og samfunn samtidig som du kan nyte roen utenfor storbyen – skogen rundt Vestbyen er en av regionens flotteste turområde.

Meld interesse

  personvern

  Megler

  Kåre A. Brustad

  EIENDOMSMEGLER

  Linn Helsten

  EIENDOMSMEGLER