fbpx

Velkommen til visning

Onsdag 28. Februar 2024

kl 1600 - 1700

Hans Møller Gasmannsvei 3

Vollebekk Stasjon

Vollebekk stasjon er et boligprosjekt som fremhever det sosiale, gjennom å utvikle innbydende fellesområder, takterrasser og soner. Prosjektet har høy bokvalitet med mye lys og store uterom. Her har du plass til å leve livet slik du ønsker.

Med t-banestopp bare et steinkast unna er du kun minutter unna sentrum med sitt rike tilbud av kultur, shopping og restauranter i den ene retningen, og Oslo-marka med sine fantastiske tur- og treningsmuligheter i den andre. Vollebekk er i rask vekst og fra Vollebekk stasjon er det gangavstand til barnehager, skolen og det lokale kulturhuset og idrettsanlegg.

Velkommen til Vollebekk stasjon – Der mulighetene er mange

Leilighetene

På Vollebekk Stasjon tilbyr vi et bredt utvalg av leiligheter fra 1-roms til 5-roms. Leilighetene får varierte størrelser som spenner fra 37 til 104 m². Alle leilighetene vil få private uteplasser. Dette gir muligheten til å finne den perfekte boligen som passer for førstegangsetablerer, par og familier i alle aldre. Boligprosjektet får innbydende fellesområder, takterrasser og sosiale soner.

Takterrasse Vollebekk Stasjon kvadratisk

Interiørkonsepter

Når du kjøper bolig av Fredensborg Bolig ønsker vi at du skal ha friheten til å velge din personlige stil, vi har derfor utarbeidet tre ulike interiørkonsepter. Et interiørkonsept leveres som standard, i tillegg tilbys det to interiørpakker som tilvalg. Tanken bak hvert enkelt interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele boligen.

Vollebekk Stasjon

KALKSTEIN

I standard leveranse får du kjøkken i en delikat beige farge og benkeplate i en mørkere jordtone, som skaper en rolig atmosfære du vil trives i. På badet får du fliser på gulv og vegg i lekre beigetoner. Armatur og øvrige detaljer på kjøkken og bad leveres i krom utførelse.

KLARHET

Interiørkonseptet ”Klarhet” tilbys som tilvalg. Lysegrå kjøkkeninnredning og en mørk grå laminat benkeplate med lys melering gir spillerom til andre materialer og farger på interiør. Storformat fliser inspirert av Terrazzo naturstein på gulv, kombinert med lys beige storformat veggfliser. Armaturer og øvrige detaljer leveres i krom på kjøkken og bad.

NATUR

Interiørkonseptet ”Natur” tilbys som tilvalg. Kjøkkenet får en varm brunfarge og benkeplaten er en lys laminat, sammen skaper det et lunt og delikat uttrykk i leiligheten. Storformat fliser inspirert av naturstein på gulv, kombinert med lys beige storformat veggfliser. Armaturer og øvrige detaljer leveres i krom på kjøkken og bad.

Fjordhøyden kjøkken kveld
Fjordhøyden kjøkken kveld
Fjordhøyden kjøkken kveld
Fjordhøyden kjøkken kveld
Fjordhøyden kjøkken kveld
Fjordhøyden kjøkken kveld
Fjordhøyden kjøkken kveld
Vollebekk Stasjon stue
Vollebekk Stasjon kjøkken natur
Vollebekk Stasjon kjøkken kalkstein
Vollebekk Stasjon kjøkken klarhet
Vollebekk Stasjon stue
Vollebekk Stasjon stue
Vollebekk Stasjon soverom
previous arrow
next arrow

Område

Vollebekk er et område i sterk vekst. Plassert mellom sentrum og marka har Vollebekk det beste fra begge verdener. Når du er hjemme her, er du i nærheten av alt. Barnehager, skole og kulturhus, idrettsfasiliteter og T-bane, er alt i gangavstand fra Vollebekk Stasjon. Her finner du kombinasjonen av det grønne og moderne, midt i et område som vokser og blir stadig mer sentralt.

Barnehager og skoler

I området finner du flere barnehager og skoler i umiddelbar nærhet. Kortere avstander betyr mindre tid brukt på transport, noe som gir mer tid sammen med barna og mindre stress i morgenrushet. I tillegg gir nærliggende barnehager og skoler en følelse av fellesskap, der barn og foreldre enkelt kan delta i aktiviteter.

Linderud Gård

Linderud Gård er en historisk perle som ligger vakkert til i Oslo. Gården, som har røtter tilbake til middelalderen, er kjent for sin vakre arkitektur, velstelte hager og sin rolle som et kulturelt og historisk senter. Gården er omgitt av frodige grøntområder og tilbyr en rolig oase midt i byen.

Utendørsaktivitet

Vollebekk er en flott arena for utendørsaktiviteter for barn. Her finner man lekeplasser hvor barn kan svinge, klatre og utforske i trygge omgivelser. Parker i nærheten er perfekt for piknik og familieutflukter. For de som er nysgjerrige på naturen, er det grønne områder hvor barn kan oppdage planter og dyreliv.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT

  Iga Okon

  EIENDOMSMEGLER

  Tom Z. Bliksmark

  Eiendomsmegler

  Lene Markegård

  Eiendomsmegler