fbpx

9 nye tårnleiligheter på fantastiske Vulkan. Kun en igjen!

Visning torsdag 16. juli kl 17-18.
Ta også kontakt med megler for å avtale privat visning.

VULKAN 2

Det nye tårnet på Vulkan er et spennende infill prosjekt hvor Fredensbog Bolig, sammen med AART architects, har utviklet 9 flotte tårnleiligheter. Leiligheten har inngang fra et flott inngangsparti mot gågaten. Boligen har store flotte vindusflater, balkonger og innehar gode kvaliteter. Det leveres blant annet kjøkken fra HTH, hvitevarer fra Miele, 1-stavs eikeparkett med mer. Leiligheten er innflyttingsklare.

OMRÅDET

Vulkan er forvandlet fra et nedlagt industriområde til et spennende nytt byområde. Det har blitt et trekkplaster for Oslos befolkning og gjester fra inn- og utland.

Det ligger sentralt plassert mellom St.Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst, Maridalen i nord og Oslo sentrum i sør.

Området langs Akerselva byr på en sammensetning av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, butikker, Oslos første mathall, serveringssteder, konserter, dans og idrett, samt boliger og kontorer.

Vulkan tilbyr et nabolag uten gjennomfartstrafikk som skaper en hyggelig gågate med sprudlende liv.

LEILIGHETENE

Hver etasje huser én unik leilighet. Store vindusflater, nydelig utsikt og vakker eikeparkett er noen av kvalitetene disse leilighetene har å by på. Leilighetene har inngang fra et flott inngangsparti fra gågaten, med én leilighet i hver etasje. Her tar du heisen opp i "din" leilighet. Leilighetene inneholder gang, 2 soverom, innvendig bod med plass til ekstra garderobe, stort delikat bad med storformatfliser og en åpen stue-kjøkken løsning med kjøkkenøy. Kjøkkenet er fra HTH med integrerte hvitevarer fra Miele. Alle leilighetene har utgang til sørvendt uteplass i form av balkong eller markterrasse.

VISNING

Ta gjerne kontakt med vår megler for privat visning og gjennomgang av prosjektet.

OsloDeco har innredet visningsleiligheten med lekre designmøbler i en gjennomført stil, og kunstnerduoen Broslo har dekorert veggene med spreke kunstverk - alt i tråd med prosjektets DNA.

Du er mer enn velkommen til å kontakte vår megler, som er fleksibel til å møte deg for en privatvisning eller svare på spørsmål.
Kontakt vår megler, Ivar Egge - mobil 911 84 011.

MELD INTERESSE

  1. personvern

Kontakt megler

Ivar Egge

EIENDOMSMEGLER