fbpx

9 tårnleiligheter på fantastiske Vulkan.

VULKAN 2

Det nye tårnet på Vulkan er et spennende infill prosjekt hvor Fredensbog Bolig, sammen med AART architects, har utviklet 9 flotte tårnleiligheter. Leiligheten har inngang fra et flott inngangsparti mot gågaten. Boligen har store flotte vindusflater, balkonger og innehar gode kvaliteter. Det leveres blant annet kjøkken fra HTH, hvitevarer fra Miele, 1-stavs eikeparkett med mer.

OMRÅDET

Vulkan er forvandlet fra et nedlagt industriområde til et spennende nytt byområde. Det har blitt et trekkplaster for Oslos befolkning og gjester fra inn- og utland.

Det ligger sentralt plassert mellom St.Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst, Maridalen i nord og Oslo sentrum i sør.

Området langs Akerselva byr på en sammensetning av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, butikker, Oslos første mathall, serveringssteder, konserter, dans og idrett, samt boliger og kontorer.

Vulkan tilbyr et nabolag uten gjennomfartstrafikk som skaper en hyggelig gågate med sprudlende liv.

LEILIGHETENE

Hver etasje huser én unik leilighet. Store vindusflater, nydelig utsikt og vakker eikeparkett er noen av kvalitetene disse leilighetene har å by på. Leilighetene har inngang fra et flott inngangsparti fra gågaten, med én leilighet i hver etasje. Her tar du heisen opp i "din" leilighet. Leilighetene inneholder gang, 2 soverom, innvendig bod med plass til ekstra garderobe, stort delikat bad med storformatfliser og en åpen stue-kjøkken løsning med kjøkkenøy. Kjøkkenet er fra HTH med integrerte hvitevarer fra Miele. Alle leilighetene har utgang til sørvendt uteplass i form av balkong eller markterrasse.