fbpx

Sprek arkitektur med høy kvalitet.

Ta kontakt med våre meglere for å avtale privat visning i vårt visningslokale i Maridalsveien 37.

Waldemars Tårn

Fredensborg Bolig har sammen med Grape Architects utviklet prosjektet Waldemars Tårn.

Med sin svært sentrale plassering mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka har vi utviklet et helt kvartal. I det nye tårnbygget kommer leiligheter med sprek arkitektur, gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter.

Waldemars Tårn blir et høyreist bygg over hele 10 etasjer bestående av totalt 35 leiligheter fra 2. til 10. etasje med dagligvare i 1. etasje mot Darres gate. Det blir et hyggelig og pent beplantet gårdsrom en etasje over gateplan, skjermet for storbyens yrende liv, en liten oase hvor beboerne kan trekke seg tilbake.

Bygget får en base bestående av 6 leiligheter pr. plan fra 2. til 5. etasje, 3 leiligheter i 6. etasje med flotte takterrasser og et, slankt tårn som strekker seg fra 7. til 10. etasje bestående av 2 romslige leiligheter i hver etasje. I 7. etasje får en av leilighetene en flott takterrasse og leilighetene i 10. etasje har trapp opp til hver sin private takterrasse med praktfull utsikt over byen.

4 leiligheter i 2. etasje får franske balkonger mot gårdsrom, alle øvrige leilighetene får gode uteareal, enten i form av balkonger eller store, flotte terrasser. De fleste vender mot vest. Leilighetene får god takhøyde på over 2,50, noe som gir en meget god romfølelse. Dette i kombinasjon med store vindusflater, foldedører eller gode skyvedørsfelt mot vest, gir leilighetene meget gode bokvaliteter. Der leilighetene har store foldedørsfelt mot balkonger inkluderes utearealet i leilighetens oppholdsareal på en helt unik måte.

Leilighetene får et moderne uttrykk og meget god standard på innvendige flater. Det leveres store kvalitetsfliser på bad, lys enstavs parkett på gulv og svart kjøkkeninnredning fra Mobalpa av høy kvalitet, som skaper en fin kontrast i de lyse rommene.

Vi gleder oss til å presentere Waldemars Tårn for deg!

OMRÅDET

Waldemars Tårn ligger sentralt i det urbane Oslo. Her bor du midt i et pulserende knutepunkt mellom St. Hanshaugen, Grünerløkka og Vulkan. Her er det nærhet til alt. Waldemars Tårn får en hyggelig bakhage som blir et godt uterom for beboerne. I umiddelbar nærhet renner Akerselven. Langs elven er det flotte turområder.

VISNING

Ta kontakt for å avtale visning.

Du er velkommen til å kontakte våre meglere, som er fleksible til å møte deg for en privatvisning i vårt visningslokale i Maridalsveien 37 eller svare på spørsmål.

I vårt visningslokale har vi samlet alt av informasjon om Waldemars Tårn. Her har vi materialprøver, en flott modell av hele prosjektet og trykte prospekter til utdeling. Her kan du også møte våre meglere, Iga og Finn, de vet det aller meste om Waldemars Tårn.

Ønsker du mer informasjon er du velkommen til å ta kontakt med våre meglere.

Meld interesse

personvern

Iga Okon

EIENDOMSMEGLER

Finn Bragnes

EIENDOMSMEGLER