fbpx

Fagerborg Sentral

Fagerborg Sentral er et særegent boligprosjekt med historisk sjel, midt mellom Fagerborg og Majorstuen. Her forenes høy standard med arkitektoniske kvaliteter fra byggets fortid som bydelens telefonsentral. Det industrielle og historiske har vært utgangspunktet for boligprosjektet som er utviklet i samarbeid med det anerkjente arkitektkontoret R21.

Vi har videreutviklet byggets særpregede arkitektur, og skapt leiligheter og hjem med tydelig egenart. På Fagerborg Sentral spiller grøntområdene og fellesarealene sammen med de utsøkte detaljene i teglstein, og gir en helhetlig opplevelse av stedets kvaliteter. Her kan du ha sene kvelder på takterrassen i sommervarmen med gode venner. Eller invitere til middag i de romslige leilighetene, som er som skapt for å dele øyeblikk.

Fagerborg Sentral bevarer og utvikler det beste fra historien, samtidig som de moderne leilighetene holder høyeste standard ned til minste detalj.

Velkommen til Fagerborg Sentral. Velkommen hjem.

Fagerborg Sentral

Detaljer i alle ledd

Hver leilighet har sin egen unike sjarm, samtidig som bygget har en gjennomgående identitet som binder alt sammen. Dette bidrar til å fremheve den industrielle atmosfæren som gjennomsyrer det hele. Når du kommer inn i leilighetene omgir du deg med detaljer i eik og tegl, som kobler byggets sjel med moderne komfort. Leilighetene i toppetasjen vil blant annet ha takglass som strekker seg i hele bredden, og noen av dem med helt egne takterrasser.

Gjennomtenkte designløsninger, kombinert med hver enkelt leilighets unike karakter, gjør at Fagerborg Sentral har noe å tilby alle. Her smelter en rekke kvaliteter sammen, og med en leilighet på Fagerborg Sentral vil du alltid glede deg til å komme hjem.

Fagerborg Sentral
Fagerborg Sentral - Felles takterrasse

Et sjarmerende nabolag

Fagerborg Sentral ligger i rolige Åsaveien, på grensen mellom Majorstuen og Fagerborg. Området rundt bugner av kultur, spisesteder og rekreasjonsmuligheter. Fantastiske restauranter som À L’aise, Stallen, Cru og Brasserie Blanche ligger kun en liten gåtur unna. I dette området får du servert nyskapende og innovative retter av ypperste kvalitet, nesten hvor hen du beveger deg.

I tillegg har du uteserveringer og utesteder som FYR, med sine utsøkte småretter og plassering, og Oslo Mikrobryggeri med et enormt utvalg av ulike ølsorter – området er som skapt for en sosial kveld på byen.

Stensparken er også i umiddelbar nærhet, hvor det er mulig å komme seg opp for å nyte utsikten over Oslo og kjøpe seg en kaffe og en iskrem ved den lille dammen på varme sommerdager. Her er det også lekeapparater, benker og mange muligheter for sjarmerende småturer i frodige omgivelser.

MELD INTERESSE

  personvern

  KONTAKT MEGLER

  Stian Pøhner

  Eiendomsmegler MNEF

  Torstein Kirud

  Eiendomsmegler