fbpx

Fredensborg Bolig har signert kontrakt med Betonmast Boligbygg om bygging av 423 leiligheter på Lørenskog.

 

Avtalen er en totalentreprise med en verdi på cirka 900 millioner norske kroner ekskl. mva. Kontrakten gjelder for bygging av boligprosjektet Lørenskog Hageby som blir fordelt på fem blokker i en kvartalsstruktur

– Lørenskog Hageby med sin kvartalsstruktur danner en fem mål stor hage i gårdsrommet. Prosjektet blir et moderne og urbant tilskudd til området og vi håper det store hage gårdsrommet vil gi gode opplevelser for kjøperne, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.

– Vi ser nå frem til at Betonmast går i gang med grunnarbeider, sier Svenkerud.

Samlet BTA er på over 50 000 m2, og oppstart byggearbeider blir i Q1 2021.

– Betonmast har lenge hatt en solid posisjon på Lørenskog, noe vi befester med denne kontrakten. Samtidig er det første gang vi bygger for Fredensborg Bolig, og vi ser virkelig frem til å bli bedre kjent med denne anerkjente byggherren, sier daglig leder i Betonmast Boligbygg, Svend-Harald Maalen.

– Prosjektet blir det største boligprosjektet Betonmast Boligbygg hittil har bygget. Samtidig har vi lang erfaring med prosjekter av denne størrelse og kompleksitet, og oppdraget passer vår organisasjon godt. Arbeidene planlegges gjennomført med egenproduksjon på betong- og tømrerarbeider gjennom våre dyktige fagarbeidere, avslutter Maalen.

PUBLISERT 1. desember 2020 / SKREVET AV Fredensborg Bolig

LØRENSKOG HAGEBY

Det spirer og gror i Lørenskog – og nå skal vi bygge flotte leiligheter på tomten hvor gartneriet Hageland ligger i dag. Prosjektet har fått navnet Lørenskog Hageby. Det var naturlig av flere årsaker: de arkitektoniske løsningene, den store og grønne bakgården, de landlige omgivelsene og – ikke minst – assosiasjonene til Hageland som har vært her i mange år.