fbpx

Alt er mulig

På Ammerud i Oslo møter vi det smilende ekteparet Jay Jay og Iron Rolf som nylig har flyttet inn i sin nye 2-roms leilighet i prosjektet Ammerud Stasjon fra Fredensborg Bolig. 

Jay Jay og Iron Rolf flyttet begge til Norge fra Filippinene. De har faste jobber, men uten familie som kan gi økonomisk støtte har det lenge vært vanskelig å etablere seg i Oslos boligmarked. De har forsøkt å få boliglån flere ganger, men opplever at det er kravene til oppspart egenkapital står i veien for å skape sitt eget hjem. 

Våren 2021 oppdaget paret Leie til eie på nettet og søkte på ordningen. Drøye to år senere flytter de inn i sin nye bolig på Ammerud Stasjon. I byggeperioden har de vært disiplinerte og spart egenkapital. Sammen med verdistigning på boligen fikk også de tilstrekkelig egenkapital til å finansiere boligkjøpet før overtakelse av boligen. 

– Den første setningen jeg lærte i Norge var “Alt er mulig” som ga meg håp og ønsket om å eie noe eget, forteller Iron Rolf som til daglig jobber som barista. Han forteller at de har ønsket å sitt eget sted og for dem er ikke boligen bare et hjem, men det er man kan slappe og klarne tankene og bare være seg selv. 

  – Hvis du vil ha noe, må du jobbe for det og aldri miste håpet, supplerer Jay Jay. 

– Og jeg tror at med Leie til eie er alt mulig. Du er gitt muligheten og håpet om å få eie ditt eget hjem, avslutter Jay Jay og Iron Rolf i kor. 

Ønsker du mulighet for Leie til eie? Les mer og meld interesse på leietileie.no 

PUBLISERT 6. november 2023 / SKREVET AV Fredensborg Bolig