fbpx

Det er mye som skjer på Jessheim. Bare 8 km unna ligger Gardermoen hovedflyplass, med all den lokale aktiviteten dette har ført til. Gardermoen vokser stadig, og Jessheim er et naturlig nedslagsfelt både for bolig og næringsaktivitet. Dette er en av grunnene til at Jessheim

er en av Norges raskest voksende byer. Det er mange andre spennende prosjekter som også legges hit, det nye nasjonale sykehuset til Lands- foreningen for hjerte- og lungesyke er plassert på Jessheim.

Å bo i et nytt bygg i en ny by fører mye positivt med seg. Én ting er selvsagt at alt er fint og nytt, det ligger i ordet, men viktigere er det at alt er utviklet, designet og bygget for mennesker av i dag, med alle de teknologiske nyvinningene og smarte løsningene dette har med seg. Og alt ligger like i nærheten.

Den nærmeste barnehagen ligger 100 m hjemmefra. Barneskole finner du 400 m km hjemmefra, ungdomsskole 100 m og videregående 700 m. Med litt følgehjelp for de minste, kan barn stort sett gå eller sykle til skolen alle årene de går der.

I kort avstand finner du kulturhus, kino, treningssentre, svømmehall og idrettsparker, og alle butikkene, kjøpesentrene, kafeene og spisestedene du kan ønske deg. Det er ikke noe poeng å ramse opp; det er på plass alt sammen.

PUBLISERT 12. september 2019 / SKREVET AV Fredensborg Bolig