fbpx

Bjørn-Tore Rynning Olsen kommer fra stillingen som prosjektdirektør i OBOS og tiltrer sin nye stilling 2 mai.

Rynning Olsen tar over et selskap med over 13.000 boliger under utvikling, salg og oppføring fordelt på store boligprosjekter i Bergen, Trondheimsregionen og det sentrale Østlandet.

– Vi er veldig fornøyde med denne ansettelsen, og Bjørn-Tores dedikasjon, kompetanse og lederegenskaper gjør at vi gleder oss til å få han med på laget, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.

Hentes fra Obos Nye Hjem

Rynning Olsen kommer fra stillingen som prosjektdirektør i Obos Nye Hjem. Der leder han i dag Obos’ største avdeling på cirka 30 prosjektsjefer og prosjektledere, med en samlet omsetning på cirka åtte milliarder kroner. Avdelingen hadde rundt 2.500 boliger under oppføring i 2023, fordelt på flere prosjekter i Oslo og omegn.

– Jeg ser virkelig frem til å bli en del av teamet i Fredensborg Bolig, og selskapet har etablert seg som en solid boligaktør med gode verdier. Jeg er imponert over det Fredensborg Bolig har bygget opp, hvordan de utfordrer bransjen og tenker nytt. Et godt eksempel på dette er Leie til eie-konseptet. I tillegg har selskapet mange flotte prosjekter under bygging og en spennende tomtebank. Jeg gleder meg til å komme i gang og bidra til Fredensborg Boligs videre vekst og verdiskapning, sier Rynning Olsen.

42-åringen er utdannet siviløkonom og startet i bransjen for nesten 20 år siden, da som trainee i Mesta. Han har tidligere vært finansdirektør og administrerende direktør i Sørenga Utvikling og investeringsdirektør i Obos Nye Hjem.

PUBLISERT 1. februar 2024 / SKREVET AV Fredensborg Bolig