fbpx

Parkliv på Løkka.

33 nye leiligheter rett ved Sofienbergparken på Grünerløkka.

SOFIENBERGGATA 35

Bo midt i byen – med Sofienbergparken og Grünerløkka som dine nærmeste naboer.

33 innflyttingsklare leiligheter med en av områdets mest attraktive beliggenheter. Her bor du trafikkstille, inn mot en av områdets flotteste parker men samtidig omgitt av byens mangfold og pulserende liv. Noen leiligheter vender inn mot et pent opparbeidet gårdstun, andre mot et trafikstille gatetun – mens noen av leiligheten vender ut mot, og har flott utsikt inn i Sofienbergparken.

På taket er det en stor felles takterrasse som har optimale solforhold, og en vidstrakt utsikt mot Bjørvika og fjorden, over hele byen og omliggende åser. Det er brukt tidsriktige og varige materialer i fasader, med tegl og innslag av tre. Vi har tilrettelagt for god sykkelparkering og det er mulighet for kjøp av garasjeplass.

Leilighetene er fra 2-roms på 37 m² til romslige 4-roms på 97 m². For de største leilighetene kan man velge om man vil bruke hele leiligheten selv, eller så er det ferdig tilrettelagt for at en del av leiligheten kan være en utleiedel. Leilighetene i de øverste etasjene har flott utsikt over byen eller inn i parken. Felles for alle leilighetene er store vinduer og masse lys.
Alle leiligheter har en tidsriktig og moderne standard med vannbåren gulvvarme og kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele. På gulvene er det 1-stavs parkett og badene har store moderne fliser. Det er slette himlinger (ingen V-fuger) i alle rom, og masse lys som slipper inn gjennom store vinduer. Noen av de minste leilighetene har franske balkonger, de alle fleste har vestvendte balkonger, mens noen av toppleiligheten har store takterrasser.

OMRÅDET

Grünerløkka er et av Oslos mest populære stede å bo og leve. Her finner du småbutikker, kaféer, restauranter, vinbarer, m.m. Stemningen er god og det syder av liv!
S35 ligger i umiddelbar nærhet til Sofienbergparken og får i tillegg en skjermet og sosial bakgård.